Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad smo dogurali i prosle ove ostale sile prednama valjda cemo i te latinske strumpfove
Nije to cunami to Fanatikos bodri gori Rio dok pjesma se ori Zmaj pravi niceg se ne boji kakav Messi i Mikel Obi kad prodju te trnci kad glava zaboli pusti glas za Bosnu se bori Ispali je Bega, Pjana kroji Spaha čeko da zabije ga Džeko Lijevi bek nam pokriva tenk Miske i Sejo, Lula i Vedo https://www.youtube.com/watch?v=QuYF8WO5DJ8
halo bola.....ma kakvi zamjevi...to neka euroforija fata Bosnjaka ali ekipa je ona full obicna nista SPECIAL jedini igrac da valja u BiH je Pjanic....on je daleko najbolji i jedini koji moze da nesto napravi.....a ovi ostali Dzeko, Hajrovic treci peti......sve je to giggi miggi
Reče proslavljeni trener svih trenera i oguli bananu, sjedi majmune i posmatraj u nedjelju kako se igra fudbal.
Begovic Bicakcic Kolasinac Visca Spahic Salihovic Pjanic Lulic Hajrovic Misimovic Ibisevic . Besic je neiskusan, Dzeko suvisan u prvom poluvremenu i on ne voli da trci.
problem je kad nemas iskustva i ne mozes da smiris svoj ego. taj problem ima ovaj Besic, iako je dobar, ali ovi su prejaki za njegovo vatreno krstenje.
IZGLEDA DA JE TRENING TEREN LOSIJI NEGO ONAJ U HADZICIMA.
NADAM SE DA TRCE I DA NABIJAJU KONDICIJU, JER JE TO STO CE IH VADITI NA UTAKMICAMA, A NE JEBENO ISTEZANJE KOJE VIDIM NON STOP RADE, VALJDA DA NE BI TRCALI?
Glupe Mošnje stave Hrvate na naslovnicu celi dan , a sebe sa strane...budaletine
uvlace se rvaticima u bulju
Prvo vlasnici ove stranice su Hrvati, drugo je li hladna Morava?