Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PJANICU MRS U BARCELONU !!!!!!!
MAS.A.LLAH ZLATNI LJILJANI !!! zivio Doktor Miralem zivio Vedo zivio Muamere legendo zivio Pape Safet nas heroj hvala vam za sve
@ pih Mozda je nema, ai bice je u srdacima svih muslima i hrvata. A onda ste nagrabusili. Palite traktore, i pravac srbija.
SAMO TRPAJ ZLOvencima, m.a.m.e. im se N:A:J:E:B:E:M. naprijed bosno.
treba pozdraviti sto je pozitivno, a to je uzlazni trend koji vec dulje traje i sve cesce pobjede u nizu beiha momcadi. pocelo je jos od cire, unatoc porazima od portugala (uspjeh je bio i doci do doigravanja) pa se, evo, nastavlja i pod susicem. pobjede su uvijek dobre i bolje 3:0 uz losu igru i srecu, nego 0:3 uz odlicnu igru i smolu. ima jos dosta ho-ruk igre, obrana pocesto ispada, veza se gubi, sreca da i drugi nisu bas idealni, pa bosna moze proci. objektivno, sad je u drugom europskom domu (kao i grci, turci,danci...) sto je isto dobro i vec drugima nije lako izaci na kraj s bosnom i objektivno, osim par teskih euro nacionalnih momcadi 9spanjolska, nizozemska, njemacka, italija, engleska...) beigha moze svakog dobiti (ali i od svakog izgubiti). bolje nego je bilo, ima jos da se radi. treba pozdraviti napredak bosanskih nogometasa. nikad njima i nije bio problem 'u nogama', vec 'u glavi'. bilo bi dobro da beiha ode u brazil
Nije messi,nije Kaka nego je nas Muamer Svraka
Ja "zmajeva " i straha u PM ... fukara se uzdigla pa misli da je neko i nesta , pobijedili FUDBALSKU VELESILU SLOVENIJU i sad su ko oni glavni i to u prijateljskoj utakmici , da su Janezi bili malo bolji mogli su vas nakantati s obzorom na broj sansi ,ali njima je skijanje i zimski sport No 1 ! Mudjosi imacete vremena za plakanje ,a to ce biti vrijeme baraza i vase tradicionalnog pusenja u barazu ,onda ce biti "hladan tus " i kuknjava a to ce biti lijepo posmatrati i uzivati u tome ..kad dodje dan otrijeznjenja ,zivi bili pa vidjeli !
A jeste se upalili zbog pobjede u trening utakmici,stvarno se jadni.A budite sigurni da cete se tesko razocarati na kraju kvalifikacija i da vi i vasa 24% muslimanske teritorije u BiH necete ucestvovati na SP. P.S. i prestanite se ufuravati da je to reprezentacija citave BiH,za vas navijaju u BiH samo na vasih 24% muslimanske teritorije.
Nekada su Hrvati bili sampioni u ufuravanju ali su ih hude Bosnje pretekle. Ufuravanje i dizanje nepotrebne euforije. Slovenija,od 91-e nikada gora. Pobjeda dosta sretna,nista posebno uostalom. Mada fudbalska repka nije losa,ona je uglavnom sastavljena od ljudi rodjenih i odraslih van Bosne,koji slabo govore bosanski. Stanje u sportu u BiH je dotaklo dno,otkada sport na prostorima BiH postoji. Jedina smo jugoslovenska zemlja bez olimpijske medalje. Nemamo u nijednom sportu,relevantnu ekipu. Prosjecni rezultati u reprezentativnom fudbalu i u kosarci su daleko,daleko premali razlozi za bilo kakvu euforiju,nego prije za plac.
Pravoslavlje je u Srbiju doslo u 12. vijeku? Sta si jado bio po vjeri prije 12 vijeka? Bio si vlaski paganin. Nije ni cudo, slavis nove godine, kitis jelke, svi vlaski paganski obicaji, nego ti pravoslavna crkva mozak oprala. Tvoji su se za saku maslina iz Bizantije prodali. Dosli popovi iz Bizantije i Troprstasima donijeli masline, hajte predjite na pravoslavlje evo vam maslina. i Eto talo Serve ili Sluge postadose pravoslavci. Dobro je da su vas okruzili NATO drzavama, da ne mozete nigdje izaci. Kosovo je vec otislo, Vojvodina se sprema i radi na tome, bijela kuga vas tamani, minus 40.000 svake godine u populaciji. Uskoro ces u rezervatu zivjeti, tj stat cete ispod jedne kruske, kako su vam vasa prorocanstva rekla.
@veritas - ma kakvo zatvaranje klix.ba... Ja uživam kad dođem ovde i vidim ovu dječurliju kako se prepiru. Pričaju o ratu, a u očevom jajetu nisu bili kad je rat bio. A sto se tiče "RS" ja evo slušam 5 godina da oće da se odcjepi. Dodik Vas je dobro istreniro, što jest jest. Prije će se odcijepiti Sandžak i Vojvodina nego "RS". Srdačan pozdrav svim normalnim ljudima (muslimanima,katolicima,pravoslavcima) u BiH !
šta su to "zmajevi"? mislite ljiljani??
Naj'jaci transparent, je veceras - ''Udaj se, za mene Gordana'',valjda i to pokazuje jacinu BOSNE i nabijem ja sve ''jednonacionalne'' repke u regionu na ''onu'' stvar. jer multietnicka BiH JE zakon - zakona, i svi nam ga mozete p.p.s.t.,jer svi vi bi se dicili,onime sto mi imamo,ali na vasu zalost nemate,jer ste uvijek ugnjetavali ljude (ako nisu zli,kao vi,,,,).Zivjela nasa multietnicka BiH I MI PRKOSILI SVIMA S NJOM,a za zle komentare i koji misle da su ovo ''dvoje'' iste vjere,neka samo pogledaju natpis ispod - BH - fanaticos i sve ce im biti jasno,da svi narodi BiH vole i podrzavaju BiHHHHH...Vozdra NE- extremisti i vidimo se u BRZAILUUUUUUUU.....,A EXTREMISTI NEKA SMRDE U SVOM STADU.......
bravo crni,tako i treba,kod milana i dragana dedo i pradedo bili srbi prije i poslije turaka a tvoj se poturi za saku pirinca,ti i treba da navijas za majcicu tursku hihihihih ps;tvoja granica je unutar 24% a kada izadjes sa tvojom zastavom van oznacenog rezervata prema rs i hb shvatices kolika ti je drzava i to prakticno hihihih
Hrvatska i Srbija imaju olimpijske prvake kaže Bosanceros.Imaju i svaka im čast.Imaju i Francuzi i Turci i Norvežani i njima svaka čast.Postavlja se pitanje šta ti jadniče imaš ?! Kažeš li Srbiju , ja kažem Tursku i opet sam bolji.Kako god bolji smo od vas.Ako ništa bar se kupamo.
navijati za reprezentaciju države u kojoj živiš , ići na domaću utakmicu svoje reprezentacije a ne prelaziti granicu.Neprocjenjivo !!!!!!
srbija i hrvatska imaju svjetske i olimpijske prvake u sportu dok 24% bosne ima hor ilahija i kasida na svjetskoj bajram sceni hihihihihihihihi