Stigli Ibišević, Lulić, Misimović...
45
Zmajevi pristižu u Sarajevo, počinje "operacija Grčka"
Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZMAJEVI - CAREVI !!!!
I taakoo.. Od sutra izbori padaju u zaborav :) stigla je reprezentacija ;)
a fkt ste cobani ocm komentarisete neke dzempere torbe kofere a skuplji onaj kofer u misketa nego auto sto vi imate mislim ako ga uopste imate! nemate pojma o ovim stvarima ko ni ja i ne laprdajte nego fino lijepo da nam hoce vise legeu promijenit pa bolan zanzibar nosi adidas opremu a mi legea! dokle vise ? nemoze se tako na svjetsko ako treba nek stave stand u ferhadiji da raja da od sebe kolko moze para za npr: nike, adidas,puma,umbro opremu reprezentaciji! et toliko
Ovo je prvi test za Susica u ovom ciklusu. Ovaj put morat ce takticki postaviti ekipu, nece biti dovoljno samo pustiti napadace da filuju protivnika. Safete ako pobjedis kralj si kraljeva. Svi smo uz tebe da zacepis negativcima usta.
Rani pogodak Dzeksona ili Ibisevica dovodi do promjene taktike kod Grka. Morace da napadnu, a onda idu kontre za drugi pogodak Bosne. Puno pozdrava iz Banja Luke normalnoj raji. P.S. treba manje da vas zanima kako je Miske obucen, vec kako ce odigrati u petak. Pozzzz
siptari smrde ko poljska hala
Begovic k\'o da je krenuo u lov sa ovim rancem :P
Vidi Vede nabr\'o sljiva u Vlasenici pa donio da se razgale malo :) A Sajo ima sljivu ispod oka :)
Vidi Vede nabr\'o sljiva u Vlasenici pa donio da se razgale malo :) A Sajo ima sljivu ispod oka :)
komentari su vam na nivou poljskog wc-a, primitivci jedni naprijed bih, igraj i pobijedi
2:1 za dragonse :D
Stevanovic mora od prve minute !!!!
siptari smrde ko poljska hala
Na stranu dzemper ali Mescini je Miske opet nabacio stomak. On Stomak Pjana povredu, ode nam sreda a bez nje smo nista. nasikirah se. Pape igraj formaciju 8-0-2 odnosno sredu zaboravi nego sve daj u odbranu, pusti Grcima loptu a viskom loptama gadjajte Dzeku i Vedu.
Neka vam je sa srecom! Samo hrabro, ne smijete dopustiti da se opet ponovi genocid kao sto je bilo u Portugalu! Samo hrabro, svi smo uz vas!
Joj Miske mooj, jesam ti oplela taj dzemper svaka mi cast!
kesa je iz aviona, fly & buy, mada čisto sumnjam da su pojedinci ikad kročili u avion.