Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA MOGU ONI TO, MOGU STO POSTO ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Prodajem pamet. Ako zaradiš na tim šuškavcima, javi se, bila bi ti dobra investicija.
mislio sam da ovo nikad necu napisati, ali ISKRENO bih volio da Bosna IZGUBI od Velsa i Belgije pa da Sajo prestane sa LOPOVLUKOM. Najgore bi bilo da s Velsom REMIZIRAMO a od Belgije IZGUBIMO, jer tada Sajo opet ostaje s burazom i LOPOVIMA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sretno i vratite osmijeh na lica ljudi pred ova izborna govanca :)
Bale će morati igrati defanzivnije nego obično jer na njegovoj strani je Avdija PREDATOR. :)
Kako god, oni su jedini ponos nase drzave ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jesi zaeb@n
Safete torbicom Vršajevića ako bude slabo igrao
Trčite onako poput Bešića, i naši su. Jedan igrač ne čini reprezentaciju. Jeb' mali Vels.
Avdo majstore jebi mi zenu
70% da cemo izgubiti. Nema odbrane ni na mapi
80% nacije zeli odlazak Papeta! Covjek je prolupao totalno.
svima sretno..al Avdiji posebno :)
Da nije jos jedna historijska utakmica (za vadjenje) matere ti???
Pozdrav svima, logicno je da selektor ne mora odgovarati i obrazlagati svoje postupke javnosti. Ali bi u ovom slucaju trebao makar jednom recenicom objasniti zasto ne pozove Zukanovica za ovaj susret, buduci da nam je citava zadnja linija blago receno desetkovana (respect Sunjicu i ostalima).
Hmmm, kako to Spahića odjednom bole leđa? Pape je opet nešto zabrljao.
realno gledano...porazi kao protiv kipra ne smiju biti! ali ipak budu!!! konstantne reprezentacije kao Njemacka, Spanija ili Italija to sebi ne dopustaju. Nije radi dobrog fudbala vec radi dobre psihicke (naravno i fizicke) pripreme. Ostale jake ekipe s vremena na vrijeme se suocavaju sa ovakim situacijama, pogotovu ekipe iz jugoistocne evrope. To je jednostavno pad koncentracije i morala kao i manjak pripremljenosti. To se jednostavno desava. Velike ekipe se sad u ovakim trenucima prepoznaju: ako uspiju da izadju iz ove situacije i na kraju se ipak kvalifikuju.
A smijes li ti, izjvesni autore teksta D.B., osim puke suhe informacije po kojoj bi slucajni citalac zakljucio da u repki cvjetaju ruze i ljubicice, ijednom rjecju pomenuti da ovo sve skupa JAKO CUDI JER SU NAM NA DOHVAT RUKE DOBRI STOPERI KOJE OVAJ KORUMPUIRANI PAPAK SAFET NE ZELI DA ZOVE ZBOG INTERESA PRODAJE IGRACE IZ AGENCIJE BRATA MU KOCKARA SEADA?? Majku vam svima lopovsku!
De nam jedno dobrog stopera navedi ako te mogu zamoliti kad već tako Pape ima veliki izbor?
cuspajz koje stopere mislis? Hocemo li zvati one koji su izabrali druge drzave. Recimo Srbiju ili Hrvatsku?
Smatram da možemo pobijediti, i ABD na koncu plasirati se na EP. Logičan potez selektora S. Sušića bi bio da nakon toka ode, kao veliki igrač i trener... a ne da nas muči i dalje. Dat će Bog da bude ovako kako predviđam JA. :)
Pored svih problema u repki,zelim puno srece zmajevima.Koliko god to sad izgledalo ne moguce oni to mogu !!!
ko se sjeca prije nesto vise od godinu dana: Safet kandidat za barcu!!???