Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod salihovica bila zima ili proljece uvijek kratki rukav
Sretno zmajevi... i da pocnete aBd nizati po tekmi 3 boda do samog kraja kvalifikacija. amin
Ovaj trening centar je super stvar .Kad se sjetim treninga u parku ispred hotela i blata u hadzicima uzas .Prije igraci daju izjave a u pozadini kuce bez fasade i hrdzava ograda isto kao Minkino selo iz nadrealista .Nista SRETNO ZMAJEVI
sretno zmajevi, zipa se Baketa u predsjedništvu
Ja mislio posvadjali se
Dujković i Đurić nerazdvojni, što li? :)
Vidim i ja Ogi Vranjes i Dzeko sto li ?
vratite nam LEGEA dresove koji su bivali natapljivani krvlju i znojem..otkako dobise adidad,sve sama gospoda i manekeni,niko nece da igra da ne ukalja i podere dres, covjece adidas je to
pa koji ce k.... sa clanovima predsjednistva?? nissan, predsjednistvo, fudbalske skole,tom tailor.......ja se stvarno ne cudim sto gube.....mogli su malo i do Mostara da prosetaju mostom.
ja sam davno rekao. fale nama Legea, Hrasnica i Ilidza. I onaj stari autobus opet da nam vrate. Ovaj je presminkan. Onaj stari. Ona tipa sto ih vozaju po ovim malo manje urbanijim relacijama, kao npr. Rogatica - Trebinje. Da se spuste opet na zemlju. Previse je ovo. Primaju golove kao San Marino a slikaju se po gradu kao da su svjetski prvaci - ma mrs u p m (izvinite malo me ponijelo)
lijep je Đuric.....
Narod Bosne i Hercegovine je zu vas.