Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki put kad ih vidim obradujem se ko malo dijete sladoledu. to je ono kad nekog volis bas iz srca :)
#errorcode da li si ikada gledo utakmicu BiH na FACE TV-u ?
kad sam bio dijete nekih 5-6 godina nisam volio fudbal gledati, nikakve utakmice osim kad Bosna igra, iako smo tada bili "mali" i sve opet sam svaku utakmicu ispratio, poraz u suzama, pobjedu u radosti, a sada mi srce igra mjesec dana prije utakmice, a hvala Bogu što je plafon visoko inače bi stalno nosio gips po rukama i zavoje po glavi kad padne gol :D VOLIM TE BOSNO!!!
Samo opusteno momci, lagano i smekerski. Volim te Bosno!
Drug, nije tebi mjesto ovdje!
Igraj Bosno nedaj se igraj svi smo uz tebe ale ale alee
Igraj Bosno nedaj se igraj svi smo uz tebe ale ale alee
SAFETE IZVINI, IMAM JEDNO OZBILJNO PITANJE PEREŠ TI TU TRENERKU IKAD SVEGA TI?
ako odemo na svijetsko bice kod nas ekonomska kriza,ja iskreno bi volio da ode slovacka i grcka a grcka i nako je propala,
vedo hajde vratise u sent luis raja te trazi da ocistis onu banku znas ABM kontas vedo , znas sta si radio map kanta vedo
Zagrijavanje je pocelo, VOLIM TE BOSNO !
Hajde jos ova utakmica i da se konacno reprezentacija vrati na Kosevo, pa ce svako ko pozeli moci otici na utakmicu, a ne ovako cetiri hiljade se prodaje i jos 4-5 sponzorima i niko ne moze gledati uzivo. KOSEVO SVETINJA 40.000 MJESTA, DA NAM SAVEZ ZARADI I DA UZIVAMO SVI NA KOSEVU!!!!
hoce li u istoriju ili historiju ? :D
kako stvari stoje izgleda da će Bosna biti jedina država iz bivše nam države koja ide u Brazil. Crnogorci ma nestajete benzina, posebno nakon onog debakla protiv Ukrajine. Ako doguraju do baraža, svaka im čast. Hrvati impotentni, na guzove uzimaju Lihtenštajn , I gube od Škotske na Maksimiru. ne gine im baraž. tu ispadaju. Sloveniju I Srbiju je I suvišno spominjati! Hajmo Bosno, Hajmo Hercegovino!!
dečki, dok vi gledate natrag I kitite se starom slavom, ja gledam na sadašnjicu I budućnost! :-)
VOLIMO VAS ZMAJEVI
Sretno momci
Nikad docekat ove 2 tekme i EP u kosarci.............
Samo naprijed Zmajevi! Igrate za sve gladne, očajne i obespravljene koje povezuje ogromna ljubav prema jednoj i jedinoj domovini! Pokazujete hrabrost, složnost, neosporan kvalitet, nižete dobre rezultate i sa repkom i sa klubovima. Treba zaboraviti na onaj sparing sa amerima i pokazati da znamo izdržati pritisak u ovako važnim utakmicama.
Nikad bolju reprezentaciju nismo imali neki govore da je bolje bila kad je Barbarez i drugi momci bili a ovo je definitivno najača ekipa akobogda prolazimo VOLIM TE BOSNO !
Bosna je SAMPION..!