Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOSNA, da 'prostis Jedna zemlja imade I hladna I gladna Da 'prostis. I pos'na I bosa I k tome jos Da 'prostis PRKOSNA OD SNA!
https://www.facebook.com/video.php?v=873692802687037&fref=nf UŽIVAJTE!!!!!!!!
Ja kad vidim Zlatne Ljiljane srce mi k'o Rusija :)
Blago tebi Aljeti, a Zvonimir Bebek, koji je smislio tu zastavu morao napustiti Sarajevo i BiH i srce mu se stisne kada vidi tko se kiti njegovim autorskim djelom.
@AntiKLIX Zvonimir Bebek:''Nova bh. obilježja poštujem, ali ih ne volim. Poštujem ih, jer su zvanični simboli bosanskohercegovačkog kontinuiteta. Ne volim ih zbog vizuelnog nedostatka bosanskohercegovačke tradicije i simbolike. Jedinu vezu s kontinuitetom obilježja BiH predstavlja činjenica da je to još jedan u nizu grbova proizvedenih prema stranom nalogu i ideji, nametnut nama da ga nosimo, da živimo s njim, da nas predstavlja. I da nema nikakve veze s nama!'' tako da ne budi glup i ne izmisljaj stvari :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma zaigrajte kolo opet i bit će ekspresnih 3:0 samo hrabro i sretno zmajevi :)
Austrijanci, osjecajte se kao kod kuce.
Sasd mi je jasno zašto katolici i pravoslavci ne najvijaju za ' Zmajeve', pa ta reprezentacija nosi nazvom po 'Zmaju od Bosne' , turskom namjesniku i autonomašu. Dragi navijači sad sam provjerio zastava zmaja od bosne i njegovih zmajeva nije bila bijela sa ljiljanima, nego zelena sa mjesecom i zvijezdom, a poslije i crvrno - bijela također sa mjesecom i zvijezdom...
borio se protiv države koja mu je dala vlast i moc, autonomaš :)
Ma joj jest se i borio (za bolji položaj i veći utjecaj), opet skončao u glavnom gradu :) te države. Samo sam primjetio da je ratovao protiv države koja mu dala vlast i moc.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
naredne godine će nas biti još više. tamo u dijaspori.
Baždarević: Mislim da navijački možemo da pariramo svakoj reprezentaciji.
Zenskadiju sam otjerao na sprat.. Nek tu gledaju Malu nevjestu i ostale gluposti!
Baš suptilno. Trebaju li ti ilustracije za knjigu, pjesniče?
Kupiću si top, kad tad, kad tad.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Austrijanci su gosti na svom stadionu..
Zašto se reprezentacija naziva 'Zmajevi', je li po Huseinu Gradaščeviću - Zmaju od Bosne ?
zato sto si ti glup ;)
Ali on je bio autonomaš, namjesnik sultana, koji se odlučio rušiti državu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Veceras navijam za Novaka Djokovica i Austriju!
Extraturim ti staroj
Ima nas malo, al smo dobro raspoređeni
Čega ba čekaj dok svi udjemo ima nas što smo zaglavili u gužvi.