Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je u Stokholmu trening trening utakmice?
dolazi 500.000 izbjeglica da gleda dzeku.
bosna je sparing partner njemcima i svedima.
Volimo nasih 24%, yebo hrvate i srbe !!! Ko ce s njima pravit drzavu, vidis da ne ide !!!
Volimo nasu jedinstvenu BiH-i bice tako zauvijek,pa makar je morali sasivat,idemo svi da bodrimo, nas sport,samo za informaciju, onim koji su zavidni ,mi i djecu vodimo na tekme, tako da uvijek je sve vise i vise nas,volimo vas jer smo i mi kao i vi Bosanci i Herzegovci.
Za ove nepismene Turke iznad koji ne znaju računati, te tvrde da su turski okupatori ovdje vladali 540 godina...IMBECILI, turci su se na ovim prostorima zadržali 426 godina. Hvala svima na vremenu koje ste odvojili da odgovorite na moja pitanja. Vecina odgovora je bila upravo ono sto sam ocekivao.
10.000 fanaticnih navijaca ide da navija za bosansku reprezentaciju na trening utakmice svedske i njemacke, koje odlaze na svjetsko prvenstvo u afriku. jbt. koji retardi.
boli me kurrac za bosnom.
ukratko mile.. NABIJEM TI SESTRICU NA KARU!!
http://www.youtube.com/watch?v=X26js0iTUO0&playnext_from=TL&videos=9aEbpM3YxAQ PRIKLJUCITE SE U GRUPU RADI SIRENJA ISTINE O TOME KAKO JE HRVATSKA \"DEMOKRATSKA\" DRZAVA! STO VISE LJUDI ZNA TO BOLJE! http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/APEL-SAVJESTI/112819162089674?v=wall&ref=mf VIDEO PRILOG, BORBA ZA STAN VEC 18. GODINU! http://www.youtube.com/watch?v=X26js0iTUO0&playnext_from=TL&videos=9aEbpM3YxAQ http://dasemalopodsjetimo.blogger.ba/
* KRKANI SU SORTA KOJA POSTOJI SVUGDJE : DOK KRKAJU – SVE JE PO NJIHOVOM – ONI SU „NAJPAMETNIJI“ – ONI NEMAJU NI VJERU, NI NACIONALNOST – NI OBRAZ! *
Nema ovdje puno srba, Samo je jedan VLAH koji pise sve komentare a to je: PIPO Treba pod hitno pronaci to podlo djubre i ugaziti ga !!!
Zao mi je sto sam srpkinja, i stidim se svoga roda....Volim Bosnu i Bosna mi je u srcu!
POZDRAV BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA ŠIROM EVROPE I SVIJETA I BH FANATICOSIMA NARAVNO.NE SUMNJAM DA ĆE PODRŠKA REPREZENTACIJI BITI MOĆNA,SAMO BEZ PIROTEHNIKE MOMCI I BEZ SRANJA.ŠTO SE LIKOVA IZ SAVEZA TIČE...NIČIJA NIJE DO ZORE GORELA.@Mile The Kid J.E.B.A.L.I . TI TURCI MATER,BABU,PRABABU,ČUKUNBABU...i tako još 400 godina.
Balkanci Balkanci :D Ja sam iz te dijaspore, a vi ste karine, svi oni koji mislite da su svi ti dijasporci kako ih vi zovete dezerteri, a kad bi vas covjek poredo svi bi izgledali kao onaj slavuj iz Banja Luke. Umjesto da podrzite nase ljude sirom svijeta koje gaje ljubav prema domovini vi ih omalozavate STIDITE SE!