Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TINU U VATRU GURNUTI OD PRVE MINUTE. U VRH NAPADA. UDARNA IGLA. joj safeteeeeeee JOOOOJ SOMEEEE
ma bice mi zao protivnika ako bas to uradi
Kad protrči Avdija desno a Višća lijevo,ni Izraelci nemaju tako nove rakete:D
Milan Djuric, a jeste i nasli Igracinu za Repku, svaka cast! 248 Minuta odigrao u propaloj Seria A. Tuzno da poslje Dzeke i Ibisevica dolazi Djuric kao napadac. He moj Seferovicu **** te Svicarska! A i tebe Hrgota Svetska!
Zar je bitno? Pa izgubili smo sve šanse za EP nakon onog poraza od autsajdera.
joj ovo ne mirise na dobro. ko ce cuvati Avdiju ako bude igro?
Dzeko,Ibisevic,Kolasinac,Salihovic,Vrsajevic..Miske,Ibricic,Zukanovic,Zahirovic,Stevanovic....pa dokle vise? a ne zovu se Stilic,Djuric,Mahmutovic,Zec....pa dokle vise? o, zemljo profundaj se, Boze, 'naci Boze,prosvijetli !!!
Dijamantu, zelim sto brzi i bezbolniji oporavak. Ti si ponos drzave!!! Da si nam zdravo,sretno i svako dobro !!!
Fejzic ili Avdukic na gol, a Begovica u napad. Jak i visok, a zna pucati i glavom i nogom. ;) Sta nam uradi selektore dragi. Formacija 4 - 6 - 0 Nek nam je sa srecom. Trebat ce nam je puno. :( Volim te BiH
Dzeko svakako i nije u formi,a i kondicija mu nije na nekome jakome nivou,zasto se onaj Dzuric iz italije ne pozove jer moramo igrati barem sa jednim spicom a ne sa bijelom zastavom.Susic mora otici u slucaju onoga najgorega
ma hajd Dzeko al ljudi AVDIJA ne igra
ne šupljima i ne zezam se! ali ja tek sad ne sumnjam u pobjedu! bit će teško ali pobijedit ćemo. kome smeta neka crkne!
Da nam sto prije ozdravis Dijamantu
Znao sam podato šupcima, gledao sam zadnji nastup Džeke koji je bio svega do 2 minute.
A koga bi vi zvali za napadaca?
Glavonja je mislio da će se provući gurajući Tinu i ostatak klape iz Sejine, sada bivše, agencije pa nam je uništio reprezentaciju.
Bega zna zabijati a Fejzić može na go. Taktika 2-5-3 sastav slijedeći: Fejzić Bicakcic, Vranješ, Spaha Mujdža, Pjanke, Medunjanin, Tinky, Lulić Bega, Avdo, Višća Kad kaučlija nije zvao napadača neka mu golman i dva antitalenta zabijaju.
Ja hoće nam bit "Šalooommm"