Hristo Stoičkov
0
"Zlo mi je od Real Madrida"
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt Fašističko-Imperijalističkom klubu iz madrida za koga većinom navijaju kladioničarski papci i fudbalski idolopoklonici.Dabogda pomrli i jedni i drugi.
HRISTU NABIJEM TE NA Q-R-A-C I TEBE I BARSU I GURDANA I DUGOG HALA MADRID
@ mikac: ti vidis bijednice jadni. zavuci se u svoju misiji rupu od \"zivota\". BARCA BARCA !!
obicni nepismeni kreten koji je zaradio koju paru u barceloni, metno ga kakavoj naivnoj djevojci i covjek koji ne vidi dalje od nosa :)
real je k1.ta obicna.. barcelona je bolji, jaci , simpaticniji klub. stojickov je u prvau: muka NAM je od reala mutavog. real PRAVA HALA od kluba, :) a vi gore: na.pu.site se hristi k.1i.te bugarske, svi redom i placite nad svojim jadnim zivotima, ebao vam real mame u du.pe. uvijek dobivaju od barce po usima a to JE FAKT !!!
Sto rece ekipa iz Pritiska \" Hristo duvaj ga\"
HRISTO SRBINE ..kum sa Miroslavom Ilicem..mozete ga viditi po bg splavovima
I meni je muka od tebe i gadis mi se Hristo Stoickovu, obicni pakaru.
to majstore :P http://www.youtube.com/watch?v=wZzlkHttMvc&feature=related
ko je ova p.i.c.k.urina od covjeka,je.b.e.m ga u usta
Kriste Bože,smiluj nam se i uvedi nas u Kraljevstvo Božje.Ti si za nas stradao i iskupio naše grijehe i pobijedio si smrt.Molimo ti se. Amen.
Hristo šta misliš o svojoj velikoj turskoj ljubavi GALATASARAY? Ipak si tamo veca legenda nego u Barci.
a gdje igraju ramos casilas i alonso konju jedan, ebo ti hrist m a j k u u sred p..i..c..k..e..
Ah kome nije moj hristo se rodi, i hala madrid i torpedo rezimski klubovi,koji ce potonit ko titanic samo dok se vlast promijeni.