Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Safet zakasnio na glasanje!
gledace snimak kasnije na kaseti
Jel Dzeko za Sabana glaso?
Svaka vam čast. Kakav Messi veze on nema, konji jedni ako niste znali trebali ste pitati a ne da nas brukate tamo. Ovo pokazuje stručnost našeg vrlog selektora.
Mesi je igračina,nema priče,samo baš bih ga volio gledati bez Inieste,Čavija.. i u nekom drugom dresu!
sramota
E jesu se nasla dva strucnjaka da glasaju......ovaj umjesto Messiju Muelleru daje bodove. Oj glavo luda.....pa Mueller jeste efikasan nema sta ali lik je kao tehnicar katastrofa. Nikad nece biti ni ono "M" od Messija kamoli da mu bude konkurencija.
Eto koliko njih dva znaju o nogometu ...???
Eto koliko njih dva znaju o nogometu ...???
Dzeko dao vise golova od Hazarda jbt hahaha pa ovo postaje cirkus
Ma za sta ce ova dvojica glasat?Pa njihove se glas ne pika ni na Kosovu :)
svaka cast barem su realno sagledali da je ovo induvidualna nagrada a ne timska i jos jednom bravo
Kad Ronaldo dođe na svojih 40 metara po loptu pa počne driblati, kreirati, stvarati šanse za suigrače i igrati za ekipu onda će za mene on biti najbolji. Messi je 3x kompletniji i bolji igrač i to je pokazao u 2015. godini.
@nedimhodzic ma FIFA mafija sve je ovo nerealno , a sto se tice ronalda i mesija meni je ronaldo 10x puta bolji igrac i covjek sto je najvaznije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko je dobila Amra kad je Mesi dobio 1.Hazard loš skroz od kako mu je trener Murinjo !!