Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"osvojili smo mnogo trofeja, HVALA IBRAKADABRI" jos jedna od sala zbog koje ce mrzvoljci ponovo reci kako je arogantan! Covjek je sasvim prost, veliki fudbaler i dovoljno mocan da ga niko zaj@bavat nemoze zbog cega i uziva u ovom... radi posao koji voli i uziva u njemu :)
Cijeli Park pjevao sa Ibrom: ''Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine...''
Legenda, a vi papci koji ne shvatate njegovu zajebanciju i salu mozete da mu ga ..
Ibrahim beze legendo Bosnjacka !!!!!!!!!!!!!!
Legenda
Kaze da mu je dosta pariza zene djece kuce i da gs naka nostalgija vuce. Rekao je da ce se vratit kad mu bude cejf
Je n'aime pas PSG mais ibra est une legende ... Marseillais do groba
LEGENDA.
E sad će on sigurno pozitivno odgovoriti na poziv BiH reprezentacije, ako ga Meša uopće smjedne i pitati. Joooj zamislite raja napadački stroj Ibra i Đeko, a u veznom redu Pjana, i Miske makar mator igra bolje od 3/4 reprezentativaca i danas...pa onda vodonoše Lula, Kolašinac, i tamo po desnoj strani onaj mali Avdica..., a ozada Spaha...
@KajlaSarajeva Ma jok, pa sječaš se da sam ti tamo dolazio samo u posjetu... to si ti nešto pomiješao, ama nije ni čudo.
Ibrahimovići igraš dobro ali što si klošar ,e to je posebna priča....
KRALJ
E ovo se zove legenda,kada cijeli stadion ustane da te isprati,kad cijeli stadion izgovara tvoje ime,pa hajde da ti srce ne pukne.Aa Zlaja ko Zlaja,jedan jedini,34 godine i dalje moc u nogama kao da ima 25 :D Sto se mene tice poslije Ronaldo Luís Nazário de Lime najjbolji napadac.
joooj da mogu da ga dovedem u slobodu, gdje bi nam onda bio kraj :)))
Daj mu boze zdravlja da sto duze igra,da mu se mozemo diviti!!
www.webznalci.com ZARADI NOVAC OD KUĆE
pa koji moj onda ti drkas po klixu?