Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibrahimovića nikada halaliti nećemo.
isto sto ni turci nece halaliti Ozila i Khediru :D
Dijaspora; sta bismo bez Dijaspore ... Zivjeli vi nama sto godina !!!!
Dzaba vam 34, da nam je samo Ibra, ostale mozete zadrzat! :D
Sta sad ih treba molit da igraju ako vole BIH igrace ako misle da cemo ih moljakat grdno se varaju.
imat cemo mi repku za zavrsnicu EP i SP ako Bog da.
Jos zamisljam kakav bi to napad bio Dzeko-Ibrahimovic-Ibisevic.Pa ljudi moji imali bi najjaci napad na svijetu.Ali eto sta je tu je.Ne smijemo dozvoliti da nas se slucajevi Ibrahimovic ponavljaju.Odmah sad pokusati kaparisati malog Hrgotu.Ako treba obecat mu i poziv za Brazil.Mali ce biti paklen napadac. @119alenili113 Khedira nije Turcin.On je Azerbejdzanac.
unlike samo za to vezano sa Khediru...otac mu Tunižanin, majka Njemica, igra za Njemačku. Kako je Azerbejdžanac ?
Imamo i ne samo 35 nego 35 000 mladih u drugim "sportovima " kao it,dizajn itd koji su neiskoristeni.
kako razviti domaći fudbal kada mafija vlada i jedino je repka oslobođena toga ostali...pa nevodi nam se država udžabe na listi SuperKoruptusa
Sada je na Begiću i Osimu da učine još jednu dobru stvar u interesu BH fudbala.Moraju formirati malu skaut ekipu, koja će obilaziti " male zmajeve" i njihove roditelje po Evropi i svijetu, kako nam se ne bi dešavali novi "Ibrahimovići".
znaci ima ibrahimovica kolko hoces,treba ga samo pronaci,KAKO,lahko,onaj koji se najbolje mariše :):)
izgubili smo ibru i jos dosta jako kvalitetnih igraca, to nam je opomena da nam se te stvari vise ne smiju desavati.. svakako da plasman na mundijal otvara vrata reprezentacije dosta kvalitetnim igracima, sto ce oni nadam se iskoristit.. velika uloga je tu i na savezu, kako da stupi u komunikaciju sa odredjenim igracima i ponudi im da igraju za nas drzavni tim.. bilo kako bilo, mora se bar imati evidencija o igracima koji igraju za druge mlade selekcije a jedan dan bi svakako mogli obuci dres zmajeva :)
Svaka cast savezu pa je počeo da radi kako treba!!
Super ... svakako bi ovdje nosili tacnu i dilali na sitno ! Sretno Vam bilo ... a ako Vam ne bude mrsko, pošaljite koji dinar ... vidite da smo propali !!
Treba to procesljati...sigurno ima jos pjanica lulica i vedatora tu.