Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno ZMAJU
@big al bi mi trebalo neki mjesec dana da opet vozim..a u ovom slucaju zlatan je trenirao redovno nije cugo po biritjama i je teletinu ispod saca..
@ker normalno da ne bi zaboravio a da si profesionali biciklista i imas trku a nisi vozio godinu dan i nisi u formi kako bi se to odrazilo na tvoj rezultat
@big cuj nije zaigro dugo..znaci ako ja ne vozim bickilo pola godine zaboraviti cu ga i voziti...
mislis da on nije mogao ostati u grckoj covjek je trazio pare oni nisu dali i nece da igra pametan....naj zreli napadaci su u njegovim godinama..pa sto spaha nije presao iz lokomotive u Anderlecht..zato sto zeli 80.00 eura sedmicno..al njegova cjena nije puno pala pogledaj malo..
hahaha Ide na probu na zalasku karijere. Jak igrač.
@Chuck Norris Zlatan trenutno nije u poziciji da trazi neke veliki novce lik nije odavno odigrao utakmicu na visokom nivou sto dovodi do toga da pada njegova trzisna vrijednost kao i plata u novom klubu tako za njegovu platu nisu potrebni novci od prodaje Jelavica a sumnjam da najveci klub u Škotskoj nema novca da bi mogao placati Zlatana
@big Jok ne trebaju im pare....Zlatan ce igrati za kilo cvaraka......Naravno da im trebaju pare za njegovu platu. Jedino se nece placati za transfer klubu iz kojeg dolazi ...jer on ustvari ne dolazi ni iz jednog kluba :-)
Cuj \"zvanicno na probi\"??? Dok ne bude zvanicno potpisao ne javljajte nam xD Naprijed Zlaja.....
Hajd odigraces jedno pet minuta do kraja sezone
Neće se pridružiti Papcu dok ne prođe probu, zato nemojte da lupate..
\'ta ce zlaja, vratice se sa probe navodno zbog povrede, ko i svi pitarcici iz trece rumunske lige, fol uganu clanak pa se ne mogu dokazati...hahah..
citajte malo sta pisete ne treba im novac za slobodnog igraca Sretno Zlatane