Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prepotentni nosonja ni ovaj put nije pokazao ništa.. što bi rekli, pas koji laje - ne ujeda..
Svedska je i sad pala kurcu za usi al etp pbaj ih je vuko , ja preporucujem Badarevicu jer ovi ispod njegqa su nesposobni da prate mase talrente , a masa ih je tamo , svedi ce sad bit mrtvi prosjek i rovice po nasoj djeci Molim vas ne zelim jos jedan slucaj inrahimovic . Taj covjek da je zaigro za nas tolko je jaka individua , mislim da bi imali eura i svjetskih mnogo
Svedska bez IBRE je daleko ispod nule, jedino Ibra sto vrijedi kod Svedjana a sve ostalo je otpad. Svedska reprezentacija je jako slaba i losa a kada im ode velikan IBRA nece moci igrati ni sa sjevernim polom.
.....znači, kraj međunarodnih ambicija švedske nogometne reprezentacije......
@lik55555555 ....taj arijevac mi je generacija...... a i onda nisu niki q.... napravili.......
....zamislite da je zlatan odlučio igrati za hr reprezentaciju ........ bilo bi to zanimjivo.......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Žao mi ga pravo , zadnja tri prvenstva sam ko siroče , nema ko lopte da mu udijeli.
I za dvije god ce se opet vratiti.....pred SP
@tuzlak458 Gledajuci na ostale igrace u ekipi, ovaj i sa 20% moze dati vise nego oni svi zajedno....