Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma može on šta hoće. Kralju traži broj 1.000,a ne 10 :)
Ma Nene ima kopačke da mu veže, ako se Zlatanu tako prohtije. Od čega vi vijest napravite je čudo. Treba vama 10 dati.
Zlatane majstore!
Ibrahimovic je produkat dva \"bijela\" cigana iz sjeverne Bosne, on nema nit religije nit nacije, on je musliman isto koliko i Dodik, ide da lovi svinje po sveckim sumama i pije svecki snaps i absolute. Mogao se isto tako Abrahamovic prezivati, bolje bi mu pasalo. Cigani imaju uvijek mjesana imena i prezimena, isto kao i Marija Serefovic, pobjednica evrovizije za Srbiju.
DESETKA SA ZVIJEZDOM
Da l` Milan vrati one pare sto duguje?! Niste nas danas obavijestili. A za Ibrahimovica... pa ja sam zacudjena da medju pripadnicima bijele, ilirske rase ima ovako crnih, moram da pitam.
Eto ti 10-ka, j.e.b.l.a te ona
dobiće on desetku sigurno jer je i zaslužuje.
Suparnikom Nenom , pa valjda Neneom -.-
sve sam vidio koliki je gazda bio u Juventusu, Interu, Barceloni i Milanu... mislim kad je tražio broj 10... prese.rava i Zlatan... zarađuje toliko i još neke prohtjeve... igraj fudbal...to ti je posao i plačen si odlično...šta sad treba da je došao u City tražiti od Džeke broj 10... ma ku.r.a.c...
zna se ko je gazda :D mislim sta ce nene-u desetka kad ce vecinu utakmica provesti sad na klupi nakon ovih silnih pojacanja :D
Cudi me sto Nina nije dala svoj poznati komentar na clanak o Ibrahimovicu. A sto se tice Ibre, samo tako, majstore, izbori se za to.