Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo !!!Bices KRALJ u BARSI
Dobrodosao Zlatane.Svim navijacima DEMONSKOG KLUBA IZ MADRIDA porucujem...TESKI VAM DANI DOLAZE,PRESJESCE VAM PARE STO STE GODINAMA PLJACKALI OD VRIJEDNOG KATALONSKOG NARODA!!! VIVA BARCELONA.
Ibro majstore ima da budes najbolji fudbaler na svjetu samo ako nastavis da igras kao u interu jer Barcelona ce sa tobom i Mesijem biti opet prvak Evrope !
Nek\' si ti opsjednut tim stvarima, yebo fudbal!!! Idi lijeci se!
IBRAKADABRA**TO MAJSTORE***PONOVNO SAMPIONI*****
http://www.fcbarcelona.com/web/english/club/historia/simbols/escut.html http://en.wikipedia.org/wiki/St_George\'s_Cross Taj \"krst\" je postojao davno prije krstaskih ratova.
Hajde Smratko poslije vecere da mi bacis pushu, cuo sam da si dobar na dojenju :-)
STO CE IM VOLKI KRST NA GRBU, POBOGU, KO DA SU KRSTASKA LEGIJA A NE FUDBALSKI KLUB
svaka cast ovo sam cekao, najbolji napadac poslije (vede i ede) u najboljem klubu, bit ce zanimljiva sezona
zlatan je legenda kojem lopovi iz nsbih na celu sa pusinom nisu dozvolili da igra za njemu najdrazu domovinu bosnu i hercegovinu, nisu mu dozvoluili da bude bosanski patriota i neka mu dragi Bog sve najbolje da u njegovoj karijeri, a bagri iz saveza ako bog da ubrzale infrakte i blisku smrt.... barcelona ce definitivno i iduce godine osvojiti ligu sampiona, lijepo bi bilo da se u finalu sastanu sa rivalima realom i da ih poderu ako bog da.... sada ce napokon zlatan imati priliku da bukvalno dokaze da je bolji igrac od onog pedercica ronalda.... samo naprijed bosnjo pokazi im sta su bosnjackii geni
< 3 BARCELONA
nije peder,super zlatan i BARCELONAA
zlatan9 :)
svedski peder....
najjaci napadac u najjacem klubu...