Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima pravde, nogomet nastavlja da zivi. Pravi nogomet nastavlja da zivi, a ovi autobusari nek potraze srecu na nekom autobus takmicenju. U CL nema mjesta za autobuse. Cestitke fanovima Real Madrida. Hala Madrid! Vamos Zizu!!
Samo da se legendarnom Zidanu ne desi situacija sa Ancelotijem, kad je u prvoj sezoni uzeo 4 trofeja, i sljedeću sezonu dobio otkaz, Zidan ima priliku da osvoji još 2 trofeja. Legendarni je igrač, za sada je veoma dobar trener iako nema iskustva.
@ChrisRone Nijedan bivsi igrac nije imao iskustva kao trener na pocetku, a gle danas ove svjetske takticare i uspjesne trenere. Polako, tek je krenuo Zizu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kao igrac, kao trener, i kao pomocni trener :)
Jest problem osvojit lp sa ovakvim uigranim timom ..pihh vidit cemo ga iducu sezonu :))
Sinonim za fudbalsku inteligenciju!
moze pricati ko sta hoce , sreca ili ne al covjek je vec nakon pola godine kao trener osvojio ligu prvaka a masa trenera nakon godina i godina u jakim klubovima to nisu uspjeli
Kako je dobio ime? ProlaZI DAN prolaZI DAN Odlaze godine Oprosti mi okano...
Zidane, legenda!!!
Sa ovakvim zdrijebom i Benitez bi osvojio ligu prvaka. Ma i moja kona od 65 godina. (klasican komentar na sve uspijehe Bayerna i Barcelone)
I to s pola sezone dodje do trofeja, on i Di Mateo najsretniji
Zizu ide kuci s medaljom oko vrata
@mariijuana Ide i simeone, al sa srebrenom hihihihihihi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije baš nešto kao trener...bolje bi Realu bilo da ga vrate da igra
CESTITKE ZIZU APROUNADECIMA 11
"zidan zidane" ahahahahha
O lopti:"Ne postujes je, ne milujes je, a onda te ona kazni, kao i zena" - Sabahudin Sasa Vugdalic
Legenda komentatorskog posla haha