Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubi Bayern, isti strijelci kao protiv Dortmunda.
10 pobjeda zaredom u LP- novi rekord je oboren. masinerija se zahuktava.
sta neuer sve brani ono nije moguce...definitivno najbolji golman na svijetu trenutno...sta je sve skidao danas svaka cast gledao sam tekmu dobra bila napeta ali sa prepoznatljivom novom igrom bayerna....daleko su najbolji...tesko ce.ih ko zaustavit kako su krenuli...
za rodinu, za putina!
realno gledajuci, najacu su ekipa u evropi
Evo ljudi Spaha se upisao u listu strijelaca HAHAHAHA
kakav panj od igrača, protiv argentine kriv za gol a evo i danas ga sam sebi zabio, jednostavno igrač za male klubove i prosiječan branić, čim naleti na jače napadače totalno se izgubi
@geni-01 u potpunosti si upravu i pored toga ide oštro i svaku tekmu mu visi crveni karton u zraku, ja bi volio da nasa reprezentacija ima boljeg !
Mandže nije bilo na rosteru uopće, možda je ipak on "krtica" od neki dan..
Za krticu, spremni! :) :) :) :) :)
Bravo Bayern !
Lahka grupa za bayern
Fudbal je igra u kojoj pobjedjuju svabe..
Цска Москва
Bgm su predobri, ako ovako nastave mogu sigurno daleko dogurat, mozda i odbraniti titulu i tako treci put zaredom se plasirat u finale lige prvaka.
Bayern je toliko dobar-da je postao dosadan.....
ooooo jbte slika :O koji je ovo aparat/objektiv?
bavarska masina melje sve što joj se nađe na meniju. fc bayern rules
hvala bogu i golu u prvom poluvremenu , prođoh prvi par :D
Mali korak za covjecanstvo, a veliki za tebe...