Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Srbi su vjestacka nacija koja je nastala miksom cigana, vlaha, bugarskih izbjeglica pred srednjovjekovnom kugom, cincara koji su se preselili zapadno zbog ostre zime, Turaka koji su silovali ciganke i vlahinje i par promila Slavena."
Ziva istina
Koji je koeficient nase lige hah
10 na minus šestu.
Iskreno, nebi trebao biti isti koeficijent engleske lige i italijanske lige...
Zlatane Ibrahimovicu,za tebe je Dzeko Ronaldo
sta vam je ljudi? nije zadnje kolko ove sedmice, pa toliko pricate o tome !
Babo.
I Francuska je truba liga.
Još malo statistike nisu samo golovi mjerilo igre iako je Džeko majstor za realizaciju: Dzeko vs Messi vs Suarez AerialsWon: Aerial duels won per game 3.9 vs 0.1 vs 0.4 SpG: Shots per game 5.2 vs 4.8 vs 3.5
Nemoj tako pitar. Bacit čes ove barcine u trans. Gdje ces reci da je neko bolji od mesija i svareza
Sa jednom Romom puno teže je zabijati golove, nego u PSG u francuskoj ligi ili Suarezu u Barsi ili Higuainu u Juventusu. U takvim "mašinerijama" Džeko bi mogao još više golova davati.
Al treba dodati pošteno da je Higuain "zvijer".
Đeko majstore ! Ljubi te brat u prljav vrat :)
Pa klixe, ne znate ni sabirati-oduzimati, izgleda. Napisali ste: "Urugvajac je postigao čak šest golova više od Džeke, ali zbog lošijeg koeficijenta lige ima skupljenih 37.5 bodova." Od kada je 25-18=6? ccc
Ispravili su na sedam, sta dijelite minuse.
Najbolji napadač balkana u posljednjih 7-8 godina!
Norveska i Francuska liga se boduju isto,po 1.5,svasta.
A brate bio bi ubjedljivo prvi,kad bi još i iz penala pogađo!