Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa on i ne poznaje nikoga ko bilo šta kaže o njemu a da mu to ne ide u prilog
Pa da nije spomenuo Mourinha, ni portal SA-X ni njegovi citaoci ne bi znali ko je Zeman, morali ste da otvarate Wikipediu da bi saznali ko je lik, dakle on je iskoristio prezime Mourinho da bi se kao stara mrcina Zeman pojavio konacno u novinama, i naravno na jednom osrednjem portalu sa osrednjim kvalitetom kao sto je sa-x! A treba li uopste spomenuti novinaru koji je ovo odabrao da objavi da se ovdje radi o ironicnom odgovoru lika koji je osvojio sve sto se osvojiti moze, ma nema potrebe, vi ste svi na infuziji.
Pa da nije spomenuo Mourinha, ni portal SA-X ni njegovi citaoci ne bi znali ko je Zeman, morali ste da otvarate Wikipediu da bi saznali ko je lik, dakle on je iskoristio prezime Mourinho da bi se kao stara mrcina Zeman pojavio konacno u novinama, i naravno na jednom osrednjem portalu sa osrednjim kvalitetom kao sto je sa-x
mozda TOG covjeka? da Bog sacuva