Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskrene čestitke komšijama i Manijacima jer da njih nije bilo nebi ni nas bilo. Čestitke od srca. Hordaš sa Sjevera
zvijezda biljni mrs
klubu na jubileju a ovi navijaci su bruka i za male klubove poputr zrinjskog il zvijezde a kamoli jednog od dva najveca u drzavi...sramota
F.K.ŽELJEZNIČAR A NE ŽELJO !!!
ŽELJEZNICAR al fakat ZELJEZNICAR
ljubomorne duse mogu da ga pu.. VOLIM TE ZELJO
@lištica hahahahahah sto me nasmija hahahhaha hvala ti
dobit ćeš slobodu,od GOŠK-a gubite sigurno,jer je to flijala Širokog Brijega,kroz koji teće već spomenuta Lištica.Dalje Velež i Sarajevo sigurni remiji,Kozaru dobijate,Slavija je toliko loša da ću vam tu dati 3 boda,ali vjerojatno će biti i kod njih rezova tako da do tada možda malo konsolidiraju redove,pa bi mogao biti i x,a Borca možete dobiti samo u snu... to ti je 6 bodova + leotar 3 -točno 9!
Kao prvo ako je iko bruka i sramota ovog grada to ste vi ˙(Sarajevo) dokazano bezbroj puta.Kao drugo mi smo dobili Zvijezdu za tvoju informaciju ako nisi upucen.Kao treće dabogda mi sve utakmice do kraja prvenstva dobijali sa po jedan nula nama dosta.
... stigla lova od Džeke??? Pa kako vas nije stid, bruko i sramoto ovog grada?! Jednu Zvijezdu niste u stanju dobiti bez sudija, smr.adovi sm.rdjivi. Pa onaj (nedosuđeni) penal za Zvijezdu je školski primjer uz isključenje golmana, a sudija daje žuti njihovom igraču. Da nije žalosno bilo bi smiješno.
Irfan I Plisek doveli svoje igrace koji igraju i koji ce igrati al su zato rekli zbogom djeci Sarajeva od Ledeta,Hamzica,Kene Handzica,Amera Dupovca koji je poceo grijati klupicu,Denisa Comoa kojeg polako vade iz igre,jos je cilj otjerati i Harisa Handzica i nase djece vise ni na mapi !!! Tako se to radi kad sandzo radi !!!
Ponavljam kao ppagaj vasoj redakciji sto uredjuje sportske izvjestaje, da po 90 put nije Željo vec Željezničar, Željezničar, Željezničar, Željezničar, Željezničar, Željezničar, Željezničar, Željezničar, Željezničar, Željezničar, Željezničar, Željezničar, Željezničar, Željezničar, Željezničar, Željezničar,
hajd nek i ovaj srbijansko-jugoslavenski klub nesto proslavi
Činjenica je da obljetnicu \"Želje\" slave oni koji ga nisu osnovali. Prvi musliman za \"Želju\" je zaigrao 1932. Ali nije to ništa čudno, jer isti ti ljudi slave i bosanske kraljeve i kraljicu Katarinu i one koji su te iste kraljeve po.u.b.i.j.a.l.i. Narod bez identiteta koji, kako reče Meša, ne primaju nazad oni od kojih odoše, a ne primaju ih kao ravne sebi ni oni kojima popushise p.e.n.i.s.
@Blue Jasta cemo nego doci: http://www.youtube.com/watch?v=gDU17m5C6Bg http://www.youtube.com/watch?v=G8aHpJnie58&feature=related (1:20 - NA KOLJENA PRED HORDE) BUDITE MANGUPI PA NAM USTUPITE PONOVO OVAJ PROSTOR KAO NA GORNJIM KLIPOVIMA, A KLADIM SE DA NECETE, JER MNOGI OD VAS (IOLE PAMETNI I SVJESNI) JOS UVIJEK PAMTE OVU TEKMU NA KOJOJ STE NADJAČANI U SVIM POLJIMA, IGRI, NAVIJANJU, PIROMETRIJI, MA SVEMU...P.I.C.K.E ŠTRUMFOVSKE!!!
Drago mi je zbog Guše da je bio medju prvih 11. ko bi to reako da ce mo doziviti još? najbolji poslijeratni golman Želje, dijete Želje, igrao i trenirao i pod granatama u osnovnoj školi Malta cijeli rat, svaka čast laganini sad ne zijaniti od Borca i onda treba pogledati samo raspored koji je nevjerovatan Sloboda (kući), GOŠK (gost), Velež (domaćin), Slavija (gost), Njonje (domaćin), Kozara (gost), Leotar (domaćin) ...... :))
@@SA Sama cinjenica da lajkuješ sopstvene komentare dovoljno kazuje o tvojoj \"pismenosti\"! I tako cu i dalje nastavljati da, nakon svakog namaza, proucim po jednu El-Fatihu i kazem ELHAMDULILLAH i tako se zahvalim svome Gospodaru što sam normalno (gradsko) dijete kojem je od rane mladosti glavni princip: MOJ GRAD, MOJ KLUB!