Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znao sam da su pitari retardirani, ali ovoliko... nisam vjerov\'o. pa taj fazon s Famosom je star k\'o moja nana, ali ocito je da njihov IQ nije veci od broja njihovih cipela, jer, valja smislit\' neki novi fazon. svaka chast na dosljednosti, fasciniran sam!
FAMOS JE RAK RANA ZELJEZNICARU.POTPLATILI SU NSBIH DA IH USKRATI IGRANJA POTIV FAMOSA
@rimde: zadugo ko vama dosad? :) neki su svoj san ove sezone sanjali i sanjace aBd opet, neki nece jos zadugo...
Nedrage komsije sa koseva vrijeme je da se probudite iz bajke SARAJEVO U EUROPI. To ce vam ostati zadugo neostvareni san
cuj bosna iz sarajeva....hahahahhahhahahahahahaahah
To se vi ko nesto sprdate sa famosom !! Famos je do rata bio treci klub u sarajevskoj regiji, odma iz Sarajevo i Selje !!! A sada ga kradu na sve strane, jer nam vise velike kompanije da stane iza njega !! Gorade je na sramotan nacin uslo i ostalo u 1. ligi, iako neispunjava niti jedan uslov za takmicenje u toj ligi !! A uslo je samo sto ima svog covjeka u kriminalnom NSBIH!!
Hafizovic Kemo vodi Krajinu...
o Famose Famose eto zelje tamo se!!!!!!!!!!!!!!!
famose tamo se :D
zar nije bosna visoko
bilo bi eto zelje tamo se
Dobro je pa ne igra Famos