Obostrana volja postoji
0
Željo pregovara sa Vedranom Ješeom
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sir Amar zna koga dovodi
Bravo, dobar stoper
@jozija lupas ko maksim po diviziji, momak je prije tri godine bio član Hrvatske A reprezentacije, i ima 4. upisana meča za Hrvatsku, bivsi igrac Dinama, nakon toga se povrijedio i nije ga nigdje bilo, kvalitet Ješea nije upitan i bit ce svakako pojačanja za Želju (ubuduce istrazuj preko googla malo) ;)
nemojte vrijeđati da ovaj degen bude reprezentativac osme reprezentacije na svijetu možda i jeste pojačanje za želju ali daleko daje ovaj mogao igrati za hrvatsku za U-21 da ali za A ne
možda je dobar stoper za bosansku ligu...smješan igrač...
MOLIM AMARA JOS KERLU I NISTA VISE . MARKOVIC KERLA JESE NYEMA SVRAKA BESLIJA ( NA ISKUSTVO DA ODIGRA SKICNO KAO MURATOVIC) SELIMOVIC ZEBA VISCA ADILOVIC STANIC ,STANCESKI,SAVIC,ZOLOTIC,RAMIC
Konačno neka je jedan igrač Dinama došao u Želju,a ne obrnuto.
AJMO VIRSLI;VIRSLIII,Ajmo djabe virsli za igrace NANJAJEVA xD HAHAHHA
moj grad moj klub HZ LJESEVO
Neko dovodi igrace iz Budućnosti i Kozare kao pojačanja a neko bivse reprezentativce Hrvatske tako vam je to u životu, il si donji il si gornji .... ;) NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!
Pa Irfan Redzepagic (sandzaklija, glavom i bradom), vam je novi predsjednik, koji je spasio Sarajevo banrota, parama od procenta, od Dzekinog transfera, zeljinog Dzeke. Rasprava zavrsena.
MISLIM DA CE OVE SEZONE I SARAJEVO (OVAKO PA U VODU STAVI LAKO )BITI GLAVNI KONKURENT ZA TITULU
JEDINO STO AMARU NE MOGU OPROSTIT JE STO NIJE DOVEO VLADAVICA AL KAD I DOSLI JESE I KERLA A NYEMU PREBACIT NA BEKA MISLIM DA BI TO BILA PERVERZIJA.
Zamolio bi grupu iskompleksiranih cobana koji sebe nazivaju navijacima manjeg Sarajevskog kluba da barem u komentarima na vijest o SVOME klubu ne spominju FK GIGANT i njegove navijace \"MA GDJE GOD BILI, UVIJEK CEMO BITI KORAK ISPRED VAS\" DIVOVE! Hvala!
nisi pitar ali si šiptar
molimo one koji nam gledaju u pete da začepe gubice. pozdrav, viceprvaci.
Hizvoljite, Hizvoljite, imamo BUFTLJA sa EuroLjiz-eVrokrem i bez, sa orasi i bez orasi, imamo Lisnjato sa MarmeLJAd i bez marmeLJad, ima kruh polu-pecen i ne pecen, ko\' zvakaca, ima Ljimunada sa limun i bez limun, Boza ko\' mimoza, mljogo zdravo, sve samo Polja maaaarke!