Provjera pred "Hapoel"
0
"Željo" pobijedio "Cibaliju" 4-1
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj padavicara, samo lete
NEVRAĆAJ LOPTU ŠEHIĆU !!!
šeha jel to jabulani
LEGALIZUJMO MARIHUANU !!! ( to nije droga, to je priroda, bozija biljka ) I djeco, nikad al nikad nemojte uzimati hemiju neku ( heroin, bobe, LSD itd..), konzumirajte samo MARIHUANU. Btw. da ovima u drzavi kazes da se moze drama dobro zaraditi na tome ja mislim da bi je odma legalizovali :) Zivio AMSTERDAM !!! Forza Željo ! Ajmo\' plavi aleeee, pobijedite Zi.dove :))
neprijatelju treba pokazati svu snagu i moć ne odustati kad je prerano ni kad je prekasno u biti ne odustajati nikako ... svi za želju željo za sve ajmo ljudii u zdravlje :))
Evo sad sam sipuo Pipa pa da dam komentar, Pipo za to vrijeme nije mogao davati komentar, ovo gore iznad je lazni Pipo, Pravi Pipo mi sipu
Ja sam lud nemojte mi zamjeriti
odigral smo majstorski igramo ko spanija na svjeckom :) uz ovaku igru sto posto ponovo prvaci :) forza zeljo
Kako se kaze q.r.a.c na engleskom ? - DIK A kako se kazu jaja ? - DODIK NAPRIJED ZELJO, MI SMO ZELJINI, DZEKO JE NAS. PS. Kad Torpedo prijateljsku protiv pofalickog igra ?
popusio sam ga tati brki poslije tekme, pitari vi to nikad necete moci, limvo da simpu brki , limvo te ljozeee!!!
NORMALA , NAPRIJED ZELJOOOO
Ovoliko gledalaca pitarcici nemaju u cijeloj sezoni. Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!!!