Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna se ko je ponos grada i ko puni kosevo.ZELJO ZA ZIVOT CIJELI!
@bordeaux Provjereno, bice i utakmica FK Sarajevo - Real Madrid nakon serijala o Želji. Biće i FCS - HSV
@znalac.. Sta je problem, matematika !?!
Pa nismo mi nepismeni CIRILO kretenu........
zalosno je da se svadamo oko toga ko je pitar a ko manijak, umjesto da se zajedno zapitamo kakav fudbal sad imamo, pa jbt ni inter zelju, ni manchester sarajeva nisu mogli prije dobiti a sad ih pobjedjuje ko stigne...
zar nije osnovan 1921. ?
znaju li bahlje čitat cirilicu..učite bahlje,učite
@hitno 22.05.2011. u 21:18 Ti pod HITNO trebas da radis na MENTALITETU, NE NA NATALITETU. Niste sposobni da obezbijedite egzistenciju ni za toliko koliko vas je sada , a ti bi da jos bijede pravite.
Sta trazi ova genocidna cirilica na prvoj stranici? Alooo, nema vise Jugoslavije i nece je nikada biti...
Ovi koji su se dotakli cirilice... DEBI.ILI evo i zasto: Cilica je bosansko pismo koje je koristeno do dolaska OC i bosnje ga odbacise, isto tako su odbacili rijeci sijecanj, veljaca.... i onda se bunimo kad nam kazu da imamo rizu identiteta.... Ucite nasu historiju, vidjeti cete da smo itekako ponosan narod!!!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !!!
ne mogu da shvatim vas neke bolide..nesto se raspravljate a ne znate to da su prije rata srbi hrvati i muslimani (bosnjaci) bili braca(ili se pravite ludi),al\' fakat...pisalo se cirilicom a pricao se srpsko-hrvatski i to nikome nije nikada smetalo...do rata naravno..Bosko,Dragan,Davor,Predrag pored Fahrudina,Asima,Mirsada bili najbolji igraci Sarajeva,da ne spominjem tek Ivicu,Blagoja,Maria,Nikolu pored Mehmeda,Edina i Fikreta iz Zelje...D.e.b.i.l.i jedni nekad se nije pitalo ko si i sta si ko danas,nekad se igr\'o fudbal a nije se j.e.b.a.v.a.l.a c.e.t.n.ic.k.a u.s.t.as..k.a ili b.a.l.ij.s.k.a majka na terenima a tribine da ne spominjem,j.e.b.e.m vam svima majku okorjelu nacionalisticku sta uradiste od nekadasnje drzave !!!
Navijac sam Sarajeva ali ovo mora se priznati komsije svaka cast
zeljo je jedini multikulti ko sto kazes klub u bih,reci mi samo koliko muja i milorada igra u sirokom,koliko muja (osim avdukica) i zvonka igra u borcu a u zelji igraju i lazar i zajko i mirko i ibrahim i aleksandar i mirsad i perica i edin,milan,srdjan........ pa ti reci i bilo ko da sarajevo nije multikulti grad,svi vi zivite u jednonacionalnim gradovima i to pisete,\'đe vam je mozak vise ateista mjesanog braka iz sarajeva zeljo sampion!!!
Ништа без Срба (српског језика и писма). Јој, Тур.ци Тур,ци!!
@... Koje tvoje pismo,nesreco jedna?
ne mogu da vjerujem da ima levata koji ne znaju cirilicu..CPAMOTA ! :) hocete da vam vjeronauku vrate u skole a pismenost vam na 0