Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodski odradjeno, vise od kluba, Drzava Željo..
Tako to rade pravi klubovi i ovo je jos samo jedan od dokaza ko je najveci
nije bitno ko je i sta je,bitno je da se pomogne ljudima...vi se raspravljate ko je veci ccc...
sve pohvale na humanom gestu... kako ste samo vi pojedini sebicni i nekorektni ko da je bitno ko je veci dal Sarajevo ili Zeljo raspravljate se bezveze a u pitanju je humanitarna akcija , bitno je to da su i jedni i drugi pokazali koliko su veliki i koliko im je srce jer pomazu ljudima kojima je pomoc potrebna,ukljucuju se u humanitarne akcije to je za svaku pohvalu i svaka im cast nek tako nastave ja im zelim svima sve najbolje.
Hjad sad razglasite na sve strane da ste nekom pomogli. Nema portala koji nije prenio, od standardnih strumfovskih sportsport i sport centar, pa evo i do klixa dodje. Jeste li mogli pomoci bez da iko sazna ??
vi ste sve samo NE najveci, al ipak pohvale ;)
Biščević je zaslužio više od funkcije direktora marketinga.Za ono malo vremena što je proveo u Splitu, stekao je simpatije Splićana.Trebao bi biti sportski direktor,jer njegove veze i poznanstva u nogometnom svijetu nisu upitna.
Iako sam davno prestao da pratim,ovaj,navijam za bilo koji klub iz BiH,sve pohvale navijacima Zeljeznicara na ovako humanom gestu i brzoj reakciji.
Svaka čast komšije
Sta ste dokazali ? Dokazao je BATKO i EDIN DZEKO (SIN ZELJE)
Budite bar jednom u životu orginalni i \"prvi\" u ovakvim stvarima. U svakom slucaju gest vrijedan poštovanja.
Mi smo u nedjelju dokazali ko je najveci....