Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cudilo bi me da celik napravi neki rezultat osim izjednacenog...
zahuktava se plava masina,pitarcici cuvajte se!!
A ko to nije "briljirao" protiv Leotara?? Pa da se mi sa klixa skupimo izvikli bi bod u Trebinju. Nego...... ima li ko da dobije Travnik??
sarajevo kupilo sudiju dogovorena nula
Popravni u srijedu, u kupu!!!
lafo pobjedili a ljudi im samo vracaju tri boda od prosle sezone zbog kojih je sloboda ispala u drugu ligu jer je zeljo tad pustio leotaru.
pardon,nisam mislio na proslu,vec na tu sezonu 2011/2012 uglavnom znas o cemu pricam i da je zeljo odavno u "dobrim" odnosima sa leotarom.i tad je leotar bio prelos al gle cuda odjednom dobije tad zelju sampiona hahaha ofirno do bola
Tuzla gori: Ćirine trupe koračaju ka Premijer ligi http://sportsport.ba/bh_fudbal/tuzla-gori-cirine-trupe-koracaju-ka-premijer-ligi/127886
Nasa liga je po principu: jedni ne znaju, drugi veze nemaju. Jad i cemer.
Neka se Željo i Amar namjeste! Iduće sezone valja doći u Tuzlu! Dajte Želju da se igramoooooo
LMFAO
Prokleta liga i namještanje