Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljo bez Europe100%.
Vedran treba biti "jedinica", kraj priče.
Ovim prelaznim rokom padaju u vodu sve one lažne priče o guranju mladih igrača. Umjesto da istrpimo dvije-tri sezone da mladi igrači igraju i stasaju pa da kasnije imamo sigurnu budućnost mi dovodimo nekakve anonimuse koji će biti tu samo pola sezone da dignu karijeru i igrače na zalasku karijere.
To je nemoguće izvesti, jer ne možeš zadržati ti mlade igrače više od dvije sezone i iz tog razloga moraš i dovoditi igrače. Ovog Branislava neka dovedu čisto da imamo tri golmana. Vedran treba biti jedinica naredne dvije - tri godine i tad će vjerovatno otići negdje vani, a onda vidjeti šta sa Ćemanom, da li će se ko novi pojaviti iz juniora i kadeta.
Prvo pustiti Vedranovih 5 minuta.Zasluzio je odavno!I ovoga treba dovesti ali Veci imperativ!