Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupani jedni....(glavni grad) sad se vadite na prošlost to jest dok amara nije bilo...a mi barem imamo malo iskustva sa stranim klubovima i sto idemo dalje sve ce biti bolje i bolje...a vi cete mozda tek ove ili slijedece godine igrati sa nekim stranim klubom dok ce mo mi lagano pobjeđivatii...i samo za kraj ŽELJO ŠAMPION
tarik.s ti mamu po piso mo njezinim grudima :))))) volis selja ha seljak moj hahahahahahah
http://www.youtube.com/watch?v=T49of5AQAq0&feature=player_embedded#!
4:2 je zaista \'\'ubjedljiva\'\' pobjeda. Nema sta. Ubjedljivo. :)
eeeeeeee moj tarik ti si 3 koraka iza nas konju konjski e bem i tebe i tvoj klub njanjajevo....
u ovom zelji sve seljacke face. e jesu se poseljacili vela havle, ko da su klub iz Priboja a ne Sarajeva.
jao pitara i tuge.. Pustite vi Zelju, u svoju avliju i tjerajte bandite..
I USPJESNIJI SMO OD VAS U EROPI TO SVI ZNAJU A ZELJO SE GRCEVITO BORI ZA OPSTANAK DOK AMARA NIJE BILO TO SVI ZNAJU!!! A MI UVJEK ZA EROPU I TITULU ;) POZZ KOMSIJE JEDVA CEKAM KOSEVO NAKRCANO LJUDIMA I GRB STO KUCA UMJESTO SRCA U NASIM GRUDIMA :))) DIVOVI
slazem se sa svima a adiju zelim brz povratak iz zepe odkle je doso jer mi smo sarajlije i volimo ovaj grad i nasa dva kluba normalno vise SARAJEVO jer je INSTITUCIJA :)))
Bordo vetera... Naravno da je dobro što su Željo i Sarajevo u vrhu i volio bi da se ova dva kluba bore i za titulu zašto ne.............Pozdrav svim dobronamjernim navijačima i Želje i Sarajeva.............
@ adi 20.11.2010. u 18:33 Rivalitet izmedju Sarajeva i Zeljeznicara mora da postoji a mrznja NE !! Nju ponesi ( te) tamo odakle ste je u Sarajevo donijeli . Nadam se da izmedju ta tvoja dva uha ima dovoljno da bi ovo mogao da shavtis .
izvinjavam se pet titula šesta je sljedeće godine
@ alfa12 20.11.2010. u 18:27 Pretjerujes i zaboravljas situaciju u Klubu prije dolaska Amara Osima . To sto su Sarajevo i Zeljeznicar u vrhu , to je dobro , tako i treba da bude .
šest titula 3 kupa 3 sperkupa,jeli ti ovo dovoljno pitarski jadu
Kad je upitanju brukanje na svakom polju vi i jeste fakat dva koraka ispred Želje to si u pravu.A kad je u pitanju ono zašta se i igra fudbal ili nogomet kako ko hoće uspijesi e tu niste Želji ni do koljena vi to dobro znate.