Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SARAJEVO - KAPOSVARI 6-1 KAPOSVARI - ŽELJEZNIČAR 5-3 BILI SU I OSTALI MALI seljo
Kaposvar?! e moj "šampione"...
sta tolko likujete, pa to je obicna pripremna utakmica koja se nigdje ne benda. sigurno vas jos boli to sto je zeljo igro u polufinalu kupa uefa (u kojem ce sarajevo igrat nikad a mozda ni tad), a da ne govorimo o finalu play offa igrano 5.6.1998. jesu li i to kupljene utakmice?
jedino koga volim je Zeljo al stvarno me je stid igre na pripremama.pa zar je moguce da smo toliko losi il su u ovo upetljane neke dr stvari...kladionica itd. srce me boli kad vidim kako gubimo,pa nismo djerzelez da nas kantaju.ne moze jedan igrac biti presudan,a ako je tako najbolje da istupite iz premijer lige.
sigurne pare da uzmes na kladionici su da odigraš 5+ kad željo igra u evropi.. :D
Na tragu smo familije Osim i njihovih namještaljki...O svemu opširnije u zatvorskom Biltenu. P.S.Ne mogu ovi cigančerosi bez 5-6 komada primljenih. O BORDO DIVOVIMA DRUGOM PRILIKOM :)
HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA bravo seljo !
KAKVE VAJDE JA POBIJEDIO JA IZGUBIO OD KAPOSVARA NA PRIPREMNOJ....NITI SI IZGUBIO NITI OSVOJIO 3 BODA...NITI SI ŠAMPION NITI ISPADAŠ IZ LIGE...
petica kod zelje hahaha, promocija turisticko-gastronomskih potencijala
pa hoce li ovi odigrati jednu utakmicu vani bez da prime 5 komada
E ovako je to : Sredi Amar sa upravom madjara da ovi puste jufkama, radi dizanja morala kako igracima tako i ocajnim navijacima, a onda opet sredi da prime 5 komada radi istog efekta u komsija. Eh onda se napaljeni leva pardon divovi suprostave Celiku i onako lagano popuse sa 2:0. Eh onda....
Bit će bolje jer ne vrijedi plakati...............
izgleda da imaju traumu od Madjara,Videotone crni Videotone...
Ne igra Željo svaki dan s Leotarom da bi pobjeđivao
Što nije igrao Vuksanović?
Jeste ispred nas, ali na crnim listama korupcije. Pratis li ti svoj klubic u Evropi i? Prisjeti se rezultata u Evropi i onda pokusaj povezati sa vasim trofejcicima, mislim da vam Miskovic nije ravan po pitanju lopovluka!
HAHAHAHAHAHAHAHHA jaoooo jaoooo dobro sam ja reko....Skretnicarima treba zabranit Evropske tekme,samo nas brukaju.... FK SARAJEVO - kaposvar 6-1 zeljo - kaposvar 3-5 PAMETNOM DOSTA.