Pobjeda nad Modričom
0
Željezničar rutinski do nove "trice"
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma samo daj Boze da se derbi igra pred navijacima sigurno bi bilo puno kosevo pa neka bolji dobije.... a svi znamo ko je bolji ;)
Ljubomorne duše mogu da na PUŠEEEEEEEE !
Kakav si ti kommpleksas. Navijas za tim koji nikada nista u svojoj historiji nije osvojio. FCS vječitii kompleks. Čestitke komšijama.
Mozda mu nije zelim zelis, ali nas Zeljo je bolji od zlatne ribice! Ona ispunjava zelje samo u vicevima, a Zeljo svakim golom sve vise na terenu.
Znaci da nije bilo Bekrica 0-0
tuzlak nije ti ovo zelim zelim jadan si mi
dragi moj tuzlace pridruzujem se tvojim zeljama ;)
dosadna su oba sarajevska tima
Ma bilo bi mi drago da ZELJO osvoji duplu kurunu i da to proslavi u centru Sarajeva, u Titovoj ulici, da horde crknu od muke, i da na prolsavi titule bude 100 000 dusa, da se pjeva cijelu noc, a koliko boh bio sretan da sarajevo ne bude plasirano na mjesto koje vodi u euro takmicenja to vam ne mogu ni opisati... Nadam se da ce se moje zelje ispuniti..
karat ce vas osim
Jedva cekam derbi da dokazemo pitarima sta smo MI a sta oni
Ovdje vise pitara nego nasih??? Ha ha ha, koja ljubomora i zavist ha ha ha ha ha! Idemooooooo Zeljo. Volimo te mi. Najbolji si bio i ostaniiiiiiiiiiiiiiiiii. Zeljoooooooooooooooo Zeeeeeeeeeeljo LJUBAVI!
jedite gowna
jao pitara ,drama. Aferim,samo citajte tekstove o mrskom Zelji. hahaha
lokomotiva želje munjevitom brzinom grabi prema evropi!!!! a kligoncima sa koseva poruka,gledajte i pratite svoj klub tzv fk hadaljevo...