Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sablja Mulalic zna sta radi... Jeste da se voli penjati po krovovima, ali je otjerao sve koga je trebalo... i sada trazi prava pojacanja... jebao je mali njanjajevo nisu znali gdje gone....
@Rusty Mulalic je privremeno rjesenje
Dajte mu kakve strehe, da nađe fino pojačanje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bekric i Ibricic bi bili odlicna pojacanja za Zeljeznicar.
Ne znam kako sad igra, a da bi nam dobro dosao jos pokoji kreativni vezni to stoji. Dobar fudbaler ne moze zaboraviti igrati fudbal, a moze jos kojih par godina da odigra. Kad se samo sjetim kako je odigrao protiv Grcke u Ateni, al eto Susic ga bacio u zaborav, pa sad svi kontaju da ne valja.
Da ne bude zabune, mislim da bi dobro dosao u reprezentaciji.
Ovaj ide u Slobodu
Hajmo utrpat dzempere u pantole dolazi Tan.
DŽaba 😂😂😂
Pao Ibricic "kurcu za ushi".I jesi seljachino za Želje.
dijete drago pa on je doktor za ove lige ima covjek vise meceva u reprezentaciji nego citava liga zajedno
Bjezi seljacino sa koseva !
Propade igrac skroz.
Sta Dino Konakovic kaze na transfer,jesu li oni jednorupici?To treba ozbiljno uzeti u obzir!
ikona torcide na grbavici!
kuku lele utece mi tica
Vidim skretničarska internet brigada puca minuse.Neka,neka, vidimo se na proljeće u bašti HOTELA evropa kada budete gledali slobodu,sarajevo,svinjski i lišticu na malom ekranu. Kurtone i sve ostale štrumfete SARAJEVO je prvak :) PS. Hoćete li platiti NOVIH 2.2 MILONA duga,110.000KM za vodu,hoćete li nakon TRI godine staviti 10 metara kvadratnih lima na dio zapada-za koji NEMATE para a hoćete da dovedete ibričića.Jedino ako će igrati za kikiriki.
ici ce kod Brajlovica, doduse ne na meso nego ce imati tanjir supe svaki dan, ono sponzorski
Ubise te kompleksi komsija idi oguli jabuku pa naleti opet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro
Adekvatan klub njegovom sadasnjem kvalitetu.
Može Ibro, bujrum!