Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I BAS JE DOBRO VIDJETI TE OPETTT
Sto pises velikim slovima. Etiketa?
Nisi ni za minusa.
Sad u Kupu odraditi započeto, pa u goste Slobodi , i to ce ujedno biti reper trenutnog rada. Forza Željo.
dobrodosli u tz, aBd da izgubite :)
hahahahahah majku cemo da vam jebemo na vasem terenu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
manijaci predobri,svaka čast
ko je dingospo na 13.slici?
dobili Mladost iz Kaknja 2:1 , covjek se razocao u fudbal kako ste ih pokrali, i izasli odmah iz pecina ko da ste lp osvojili. Polako,jel' ono bjese 6. na tabeli ? I pri svemu tome,ugl spominjete FKS, NKZ malo ili nimalo :)
Ishakčeee kmeee kmeeee
Hocemo li skupit kakve sadake za sarajevo kad ni punac nema nebi li pobijedili nekoga, a amidji ne smije niko rec
ZAŠTO NEOBJAVITE ČETNIČKI NAPAD NA N1 SMINATELJSKU EKIPU ALI KADA SU VAMA POLISIJA PO NALOGU UŠLA U PROSTORIJE NIJE MOGAO NIKO OD VAS OSTATI SRAM VAS BILO I VAŠA SOLIDARNOST PREMA NOVINARIMA http://www.source.ba/clanak/BiH/397368/Snimak-napada-na-ekipu-N1--Psovao-majku-tursku
ZAŠTO NEOBJAVITE ČETNIČKI NAPAD NA N1 SMINATELJSKU EKIPU ALI KADA SU VAMA POLISIJA PO NALOGU UŠLA U PROSTORIJE NIJE MOGAO NIKO OD VAS OSTATI SRAM VAS BILO I VAŠA SOLIDARNOST PREMA NOVINARIMA http://www.source.ba/clanak/BiH/397368/Snimak-napada-na-ekipu-N1--Psovao-majku-tursku
Kakav je koeficjent na penal za Sarajevo u sljedecoj utakmici
1,05
@hej.ba da si pogledo snimak iz Tz,vidio bi da nije sviran cist penal za Sarajevo, ato kako ste vi danas i Sloboda jucer dosli do bodova, o tome se suti? Penal protiv Veleza.. ? Ugl, vi vise mrzite FKS nego sto volite NKZ. Umjesto da se slavis pobjedu svog tima ti o Sarajevu..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naprijed Željo četo plava nek se čuje tvoja slava!Odlicna partija,odlicno navijanje,skoro pun stadion,lokomotiva huči,prelijep ambijent,dolina ćupova kao nekada prije rata,hajmo za našeg Želju svi na Grbavicu protiv Borca da navijamo,znaci lud sam za Željom volim ga isto djete da mi je,šećer sam dobio zbog Želje,i nije mi žao.
Tuzla glavni grad BIH!
Mnogo boljet ce plavo proljece!
pa ka'e SRCU DRAGA BOJA PLAVA!!!
PLAVO PROLJEĆE!!!
Namješteno
kmeee kmeee premirali rudar prijedor
@i to je gvoš Ne navijam ni za Sarajevo ni za Željezničar
Prodana tekma!!!!!!! Trener Mladosts poludio znog sudije
Nismo mi njanjajevo
@relod87 hahaha, jeste li sbvi jadni tako ko ti . . .vi mali , jadni, iskompleksirani šatro navijači, još manjeg, jadnijeg i iskompleksiranijeg klubića sa iznajmljenog stadiona pokraj groblja . . . MRŠ !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Velika pobjeda protiv ekipe za kojU smo svi prvi put čuli ove sezone, a koja vas je u prvom dijelu dobila Hahahah čestitam na velikoj pobjedi :) i "sretno" Tuzli hhahaha
Da se ne zaboravi da je ova ekipa dobila "aktuelnog" sampiona..
@relod87 Ej, papak, jedini mitomani ste VI, smradovi sa koševa, koji ste umislili da ste divovi, giganti, da ste veliki, da ste najbolji i najtrofejniji . . . AL U K.U.R.C.U ! VAs klubić je jadan, mali i iskompleksiran, a uz to još , nastao na silu. Poklopi se i razguli na teme o svom usranom torpedu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)