Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čelik upo im velik! volim te željo
Neki peticom u pola sa puno luka caste goste, a neke goste protjeruju iz svecane loze.. svacega u Bozijoj basti, staces..
@ jasenovac je.em.ti sve i zivo i mrtvo!!!!!!a sledece kolo kad mi dobijemo Sirokog zelim da cestitam Zelji titulu jer su realno najbolji!!!!!
bolje da ih je poslo 9 pa da ih nosamo :P
poslo 6 navijaca iz zenice a primili 5 :/ hhaha
srbe na vrbe
Omjer pobjeda u zadnjih 6 susreta Širokog i Veleža: ŠIROKI 6 : VELEŽ 0 (slovima: nula!). Neprocjenjivo!!!
@moha 3:16 Opet moha o svom kraju i o svojoj NEPISMENOSTI (neČe)...., e pa moj moha de se malo educiraj pa onda na Portal.... Ja ne znam kako ovi Dimitrijevići dozvole da ih zastupljaju ovakvi navijači poput nepismenog mohe i lažnog bole koji jednom u pet (5) godina posjeti kokošinjac na Grbavici....
2 km karte za čevljnoviće još malo pa nestalo svi na sjever kod poljskog cw-a pa malo desno V(b)olovi odustat neče
Prvi na tabeli, apsolutna dominacija, finalista kupa. Hiljadu i kusur minuta bez primljenog gola, igraci debelo placeni, najposjeceniji stadion, najbolji strijelac lige, najbolji asistent lige, najbolji igrac lige... Ovo je i budali dosta, a kamoli pametnom insanu. Elem, nije ni bitno kad vecini vas sve ovo tesko pada, pa svoje VELIKE komplekse lijecite na portalima. Pravi huligancici. FORZA ZELJO.
A KAKO SMO JAAAAKI.....STO JE LIJEPO BITI NAVIJAC ZELJEZNICARA I BITI SRETAN,A NE NAVIJAC UDBASKOG NEKOG KLUBA
Kada ce neko uhapsiti Bijeljinske kriminalce POD.PRESJED.FSRS MIJU SOFRENICA MICU MICICA I TOMICU STOJANOVICA
Ko je ono koga tjer\'o iz svecane loze na Bilinom? Sve se vraca,sve se placa! Zeljo ili Sarajevo,Sarajlije su Sarajlije,ne diraj u to!
Volim kad ga FASISTI iz Zenice p*o*p*u*s*e !!!!!!!
BRAVO DZAMALAAAAAAAAA
željznčmaru PETARDA I U EVROPI
Zeljo poceo kao Real, tako trebaaa derite imm guzzovee :)