Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zelim da sad kazes to isto...
Jel rijec GOLEMO ispravna po pravopisu Bosanskom?Nisam piki sto se tice tog kad se radi o komentarima ali stvarno mi ide na zivce kad novinari grijese a mozda ja nisam u pravu kad je ova rijec u pitanju. Sto se tice clanka mislim da su se Barsini igraci puno uzdigli kao Ibra i ovaj moglo bi im se obit od glavu .
ako zaustave mesija zaustavili su barsu... Ova boranija poput ibre i piquea moze samo da laprda...
forza inter!!!!
satrat ce ih barca.
ovako su i iz reala govorili prije utakmice sa Lyonom pa ih je kostalo. Mislim da ce Mourihno opet da nadmudri Guardil-u!!! Ne navijam ni za jedan od ova dva tima pa me bas briga koce pobijediti...ali cu uzivati u dobroj utakmici!!!
\'\'Ni dva gola neće nam biti dovoljna ako oni postignu jedan\" Cuj Piquea, dobar matematicar, vidi se da su ovi Barcelonini igraci pismeni...
@hmmm Aha, eto Inter je imao
@hmmm Ti ko Mara u kriv q*ac (: Inter će samo zbog Murinja da ih zgazi (što bi reka\' onaj sa 1:0, ko Željo Slaviju) Pozz
Ubice ih Inter i tamo...
To se malo Pique prepao pa lupeta. Realno Barca do Intera nije ni imala ozbiljnu ekipu ispred sebe u LS.
živi bili pa vidjeli i to čudo