Asmir Begović odlučan
0
"Želim zadržati jedinicu u Stokeu"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FALA BOGU DOBISMO I GOLMANA ZA SLJEDEĆIH 10-15 god.NEMOJTE ZABORAVITI KOLIKO IMA GODINA-22,i DA IGRA U NAJJAČOJ LIGI NA SVIJETU U KOJOJ MOŽE SAMO NAPREDOVATI.
Begović je tipični golman koji ako ne brani u kontinuitetu je klasična rupa, a to se upravo događa jer je mlad i oscilacije su normalna stvar. U Portsmouthu je imao punu slobodu i znao je da je nezamjenjiv jedan period, pa se i oslobodio i okuražio, tako da je perfektno branio i ulijevao sam sebi samopouzdanje, a onda je došla nagla promjena gdje je prestao braniti u kontinuitetu gdje je izgubio feeling sjedeći na klupi i gdje još nije upoznao igrače kako treba i kako odbrana funkcioniše. Isto takvi počeci su mu bili u Portsmouthu da bi došao na kraju na svoje. Tako da kad se sabere, razumljivo je da ima uspona i padova u novom timu gdje mu pozicija nije definisana, a sa 22 godine na dobrom je putu da postane dobar golman! Njemci postaju dobri golmani tek poslije 30-te, a Asmirovo vrijeme tek dolazi i treba strpljenja!
bega je odlican golman protiv evertona i fulhama nije primio gol a necu reci kakve ekipe imaju fulham i everton to najbolje zna juventus i njegov golman...stoga ovi sto kenjaju na osnovu utakmice protiv manchestera nek malo ohlade...man utd je ovu utakmicu morao pobijediti i da je umjesto stoka bio arsenal ili liverpool primilio bi nekoliko komada, jer je manchester sav svoj bijes sto nije osvojio ligu iskalio na stoku....
@mufljuz HALO SMRD0NJ0, VAN DER SAR IMA 40 GODINA, I USPUT BRANI U JEDNOM OD NAJBOLJIH TIMOVA NA SVIJETU, MANCHESTER UNITED-U. STOKA (STOKE) JE TIPIČNI DRUGOLIGAŠKI KLUB KOJI JE PUKOM SREĆOM OPSTAO U PREMIJER LIGI, A ODBRAMBENI IGRAČI STOKE-A SU SVE SAMO NE DOBRI IGRAČI. BEGOVIĆ JE KRALJ!
Jaruga moj, nabusili su te sto jes jes... Samo si jedna u nizu precijenjenih zvjezdica i to je sve. Al hajd malo zalaganja i vjezbe i bice to ok. Vandersar je tek sad dobar golman, manje price, manje torokanja i bacaj se po golu na treninzima sto vise...
@bega haj ga malo
kakvi ste vi klocevi! liku su 22 godine a vec kosta 4 miliona €. vi ne znate brojat do 4 miliona. a od manchestera nije sramota primit go.
pa ti ni u zelji ne bi mogao biti kec...
daj boze, rupa si brate, gledo sam ga protiv man utd Gigs kroz njega dade gol. supalj ko sito.