Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njegov ucinak u Cataniji potvrdjuje da ima dara da bude trener... Preuzeo je ekipu kada je bila poslednja na tebeli sa 9 bodova, a na kraju je sa njima postigao najbolji rezultat u istoriji kluba... 45 bodova... Navijaci ga vole
ovaj je bio veci i poznatiji fudbaler a sada i trener nego ijedan bosnjak musliman.. to je fakat..koji nemoze niko da obori na ovom sajtu.. ako ste u inostranstvu samo pitajte za mihu .. srbe je zaduzio onim golovima u zg, sto su doveli do ubrzane smrti franje tudjmana..
Nema veze ne veli im iduce sezone ionako nista osvojiti,smmrad je idealam za krah ... Nego mene interesuje ko ce na klupu pitarčića , da neće sada Baljića da im koju zapjeva za utjehu???
Kakav cigo Mihajlovic pobogu ima da Inter ode u B ligu odma...hahahaa
To sinisa bolji si od murinja nek ide on u real ne zna sta ostavlja !
Ovo bi bilo super,jer bi se Juve mogao vratiti gdje mu je bilo mjesto,ali najgore sto ni oni nisu nasl itrenera kao ni Milan kako treba :( ! A bice toliko dobrih trenera poslije svjetskog prvenstva :( moze se dovesti kvalitetan kao vjerovatno Lippi i Capello
to uopste nije nikad rekao....jao i jos vas placaju da prevodite evropsku propagandu
tATA TI DRIPAC, Miha je malo neiskusan ali je dobar trener!
Pa Ti fakat nisi normalan????????????Od toliko boljih,fenomenalnih trenera,Ti bi doveo ovog dripca???????????????On nemoze biti ni pomocni trener,a kamoli nesto vise..FORZA INTER !