Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=ukYOszTqW6U Haj\'mo lajk ko misli da je ovaj lik bolo.
GURBETI UDBAŠKI SA KOŠEVA, PRIPREMITE CVIJEĆE I ŠAMPANJAC ZA ŠAMPIONE
@ GRBAVICA, bemje ti zenu \'\' Strumfetu \'\' :x Sarajevo, Horde, Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava !
Dimirijevići, znate li vi čitati? Nama ne trebaju firizrane titule, nama ne treba Evropa (ionako se ne isplati, ja sam to sam izračunao jer sam pametan). Shvatite više da je nama samo stalo da imamo huk s tribine, da imamo fan shop i naravno radijo. Kukuruz liga nas ne zanima, UEFA nas ne zanima, licenca nas ne zanima, stadion nam ne treba jer imamo gradski da iznajmljujemo. E moji dimitirjevići, još vi morate učiti od nas. Mi smo jedini klub u svijetu koji se takmiči reda radi, jer nas ništa ne zanima. Sami smo protiv svih, mi smo divovi. Odoh slušat radijo, jer ne mogu gledat onog Zajku kako slavi titulu na našem iznajmljenom stadionu.
ej balo nabavili smo huk,mozemo li mi sada biti divovi?:)
vi ste VOLOVI viršle jedete u frižderu ostale samo sijelice
@bolo Evo mog učenika kojem treba sve crtati da bi on shvatio...., samo ću ti još jednom reći...., posjeti našu web stranicu, dobro je iščitaj i mislim da će onda tvoja siromašna inteligencija shvatiti zbog čega smo mi BH DIVOVI....., zatim pogledaj današnju utakmicu (putem BHT, jer vi i ne znate nikako drugačije), prati malo dešavanja na terenu i tribinama, slušaj taj HUK sa tribina i vjerujem da češ moći skontati zbog čega smo DIVOVI.... Pustite se tih više FRIZIRANIH TITULA, sagledaj realnost (vaše skromne i tragi-komične posjete, vašu zabranu od Benje, vaš stadion, vašu proslavu titule skakanjem igrača (iako je klub znao da će biti prvi i prije Slavije ništa nije uradio da se to dostojanstveno obilježi), vaše euro utakmice na stadionu ASIM FERHATOVIĆ HASE, vaš smiješni Fan magacin, vašu \"medijsku blokadu\", vašu historiju, vaše rezultate kroz historiju, vaš......)....., ako ti i nakon ovoga nije jasno zbog čega smo mi BH DIVOVI, onda si stvarno OGRANIČEN!
Dobar rezultat koji smo ostvarili protiv Fc Olimpique de Sarajevo daje nam za pravo da se nadamo da necemo izgubiti vise od 3 razlike od šampiona BiH ŽELJEZNIČARA !!!
NEMA NEMA TITULE NEMA NEMA LOCENCE NEMA NEMA EVROPE SRCE JAKO BOLI ME bolo MAMA VOLI TE :*
sta vi osvojiste zadnje 3 godine a divovi???
@P.i.p.o Idemo onu našu: SRCE ĆE MOJE KAO I TVOJE VJEČNO DA KUCA ZA BORDO BOJE.....
Još jedna provala za Dimitrijeviće: Tako su na glavnom terenu Grbavice Plavi odrađivali trening dok su ih pratili malobrojni predstavnici sedme sile, ali i manja grupa navijača sa južne tribine. \"MALOBROJNI predstavnici sedme sile, ali i MANJA grupa navijača\" ......, hahahahaha....., ja šampiona i da ne kažem šta...... PSTTTTTTTTTTTTTTTT........
@Dimitrijevići Vidi njih oni klub, oni navijači, a maloljetnik im zabrani da bodre \"strašnog\" Želju....., pa imate li vi obraza....., da se poredite sa nama pored ove činjenice.... Poklopite se i u mišije rupe, gdje ste bili preko 70 godina.....
@P.i.p.o Idemo onu našu: SRCE ĆE MOJE KAO I TVOJE VJEČNO DA KUCA ZA BORDO BOJE.....
Koliko je BH fudbala napredovoo vecerasnja utakmica bi mogla najvise pokazat...
sina li sitnog u omalene kopačke zar se ovi derbiji jos prate ?