Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majstor fudbalske čarolije, daje imao malo više sreče i bolje menađere mogao je dosegnuti zvjezde. Ko god je igrao lopte sa Zebom, ako je realan zna o čemu govorim.
@gringo zebe ja saml za malog fudbala
Dobrodošao kući Zeba!
JEDAN JE ZZ10.....NAPOKON NEKO KO ZNA DA POSVALI LOPTU...DA UVRNE IZ KORNERA...DA ZABIJE IZ SLOBODNOG....NADAM SE ZEBA DA CES DATI 110% NA PRIPREMAMA A STO SE TI FUDBALA TI SI COVJECE DOKTOR. (i da ga zabijes sarajevu ko za Zelju,Olimpik,Slobodu OPET) neka te u Zelji ko Vagn3ra u Sirokom!
gdje si gade
Zajko više si se puta vratio u Želju, nego Lassie kući...
SRAMOTA JE I ZA SARAJEVO I ZA ŽELJU DA NEMAJU ADEKVATNE ZAMJENE U JUNIORSKOM POGONU,A TOLIKO SE U NJEGA ZAKLINJU I JEDNI I DRUGI.
Zeljeznicar klub staraca i potrosenih igraca...
Zeba je daleko od potrosenog igraca, mogao bi on ko Wagner.
Dao si se maksimalno dok si igrao u Slobodi, i hvala ti. Kad je postalo gusto, nisi baš kao ostale pi+ke samo otišao, nego si pošteno odradio još koju utakmicu. Da si mogao ostati još par kola, mog'o si, ali opet hbvala na profesionalizmu koji si pokazao.
Zeba gospodin !! Pozdrav iz Tuzle
ako bude trofej mozda bude i halal za onaj gol na Grbavici za slobodu
Zbog tog gola imamo jednu šampionsku titulu manje, ...
Rinaka klub rinaka igrac, et
aaaa jel se to neko nasao uvrijeđen ccc :)
@Lizali Meni Popušio ti meni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bekrija, pakuj kofere :)
dobro nam se vratio...
Mogli smo i mi Škoru angažovat ? :)