Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S A M O ! ! ! !KOSOVO JE KOSOVO
Bio je ali je uklonjen nakon intervencije delegata i osiguranja. Ispada da nije bilo njih da bi se transparent, inače neistinit grafit, viorio tokom cijele utakmice. Nacionaliste samo po đepu i neka uče geografiju.
kakve veze imaju leotar i rudar sa srbijom i kosovom?ni trebinjci,ni prijedorcani nisu ni srbijanci,ni kosovari.
Jos Vojvodina da se otcijepi ,ionako je samo iskoristavju---i eto Beogradskog PASALUKA.... SRBIJA ko NOKIA...!!!!!!
Pa sta treba....laži se moraju sankcionisati.
rece prdoslavni pakšu sa naravno izvornim svrbskim prezimenom iz Anadolije hihihihihiih (dursun = tur. stajač)
Svaki transparent-natpis koji nema veze sa sportom, nema sta da trazi na sportskom dogadjaju, te stoga kazniti odgovornog, i gotova prica.Samo po džepu...
Srbi su veći šiptari od Albanaca!
hahaha.. jo jesu maloumni! Da je Srbija, onda bi valjda imali izvrsnu vlast! al' u zutu kaputu! neka neka.. Imajuci u vidu Vojvodjansku Deklaraciju: uskoro ce biti tranparenti: VOJVODINA JE SRBIJA!!! HAHAHAH MANJA NEGO NOKIA!! Oh "nebeski narode"! ahahhahaahahhahahaha
Kad ih Srbija prizna tad ce bit drzava...
Na tu pricu tacka je davno stavljena,a ovo se zove pisanje uz vjetar.
Hahahahaha, ako je kolarovA naruzio sipac, ne bi valjalo da dzeko za Načertaniju navija, bolje za opake Albance.
Trebali su brdjanima i hajducima uvesti skole malo i malo pogurati kulturu i uslove za zivot, m.a.me vam retardirane !!! Kosovo je nezavisna drzava, svi je priznali, a vi vl.asi, stocari zagorcavate zivot evropi. Majka vam nije Rusija, Kosovo je Sr bija. Vjekovima robujete maloumnim srbima, ginete, a usput koljete sve pred sobom. Dosta vas, ne borite se vise sa Osmanlijama ma.me li vam jadne
a hoće li i Dzeko bit kažnjen jer navija za Srbiju? Ako je ovo uvrijedilo recimo Bošnjake, mene je Džeko uvrijedio.Hvala.
*** ti mater, eto sad sam te ja uvrijedio pa me tuzi.Jebo ti Dzeko svu rodbinu iz hercegovine a i sire, posebno škutore.Eto sad se žali, vas 8 % u ovoj državi 15 godina drži u neizvijesnosti, i tražite svoja prava u državi koju ne priznajete.
ne bitno da li je uvrijedljivo za bosnjake. ne smiju se isticati politicki transferi na utakmici. da je tamo pisalo ja volim srbiju ne bi bilo problema. jer svako ima pravo na svoj stav.
Kosovo je jos samo u glavama Srba, srbski dio teritorije. A sve ovakve natpise treba debelo kaznit, ne samo fudbalski klub nego i one koji su ga donijeli i upotrijebili.
ko te jebe što si se uvrijedio a ovako treba. bilo kakvo politiziranje na stadionu treba kažnjavati, bez obzira sa koje strane dolazilo.
pa to je dupla kazna. pola je zato sto se isticu politicke poruke, a jos pola je sto se laze da je kosovo srbija hahahahah
otkada smo postali pravna država?
kaznit opomenom, sljedeči ispad igranje bez publike, treči ispad druga liga :)
Zivis u oblacima mala...