Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa upravu je ovaj gore sto kaze postala cesta pojava u nogometu, sve je to vecinom zbog raznoraznih preparata koji neki igraci zloupotrebljavaju...tuga stvarno.
zalosno stvarno...
pogledajte malo ovog sss-ssss pa onda mi turajte minuse .----.a momak je igro 2 puta ustaje da igra al nazalost 3 put srce mu je otkazalo -RIP-
I meni zao lika ali sta je ovo, ovi srcani postali cesta pojava
tako je:počivaj u miru-------REST IN PEACE
cudime ss--da ti nije drago ili da nisi nesto negativno napiosao.
Sta je ovo, svake sedmice se neko onesvijesti ili jos gore. Jel ne testiraju dovoljno igrace, namjerno sute o njihovim problemima ili su tu neke supstance u igri. Ja koliko se sjecam, prije ovoga nije bilo, barem ne u ovakvim razmjerima.
Rest in peace.