Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovo je nastimo komitet za normalizaciju sa Osimom na chelu...
a njihova \"braca\" (HordeZla) izbacena iz kupa ne zbog navijanja, nego zbog \"dobre\" igre. hahahaha
@BPNPSarajevo:hajde molim te napisi ime i prezime pa cemo vidjeti koliko dugo ces biti \"ponosan\"!!!
Nije ovo zatosto su divljali vec zato sto im je dosta zidova,pedera,amera,kineza,afrikanaca u njemackom fudbalu i u njemackoj drzavi ! Podrska od clana Bosanskog Pokreta Nacionalnog Ponosa !
obicna rulja kao i hz
šeherske pi.čke
Hahahaha vidi jesu se manijaci digli.namjestio im babo osim koju utakmicu i misle da su klub.Smijesni ste i vi i onaj vas zvaljo i onaj vas svinjac od stadiona.
@lesinar mali mrs suti
Ista ciganija kao i kosevski orangutani! Napolje i ugasili se da Bog da!
@LESINARI KO JE TEBE ZVAO DA KOMENTARISES, I KOME JE UOPSTE BITNO STA MISLI NEKO KO PRIPADA MALOJ, PROVINCIJSKOJ GRUPICI KOJA SE ETO NAZIVA NAVIJACIMA. ODJE.B.I. F.A.S.I.S.T.O. G.E.N.O.C.I.D.N.I.
@SS e jeste mangupi hahahahaha.Pa vas se nemoze stic bolan kad bjezite hahahahaha.
molim boga da se negdje sretnemo TM 87 pa ce da bude puc puc puc puc mogu i njanje povesti
Ma ja ba, a nije ko kod nas, bude mrtvih pa se iz kluba oglase kako ta navijacka skupina \"nema nista sa klubom\".. odmah po kratkom postupku..
NK Željezničmar za život cijeli !!!! The Monkeys \'87
nema veze, sad ce imati vise vremena za intimne odnose sa divovima.
Ove godine ce UEFA ponovo kaznit NK ZELJEZNICAR zbog neregularnosti u Trebinjui jos par propusta vec u prvom kolu.
e svasta cuti, kakve veze ima navijanje hordi zla sa dresdenovcima ? horde zla nikad nisu vrijedjale ni jednu naciju, niti jednu navijacku grupu, niti jedan narod, a neki su bili kaznjeni protiv borca ;)