Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sa xavijem i iniestom a i bez njih španiji se piše poraz protiv bosne
oni nisu gledali nego klepili vijest i to smjesno netacnu... da ne pominjem ovu glupost kako su se Amerikanci plasirali u polufinale ahahahahahah iz polufinala u polufinale kako glupo i površno
glasajte za Sejada Salihovica > http://www.bundesliga.de/de/
joj, ja ne znam šta su ovi sa sarajevo-x.com gledali sinoć.... ne znam koju utakmicu... španija čitavo vrijeme napadala, a ovi 2 put šutnili i dali dva gola... i to je sve....
ZNAO SAM DA JE OBAMA TITO
tipican primjer nacina razmisljanja jednog kockara:))
obori me španija za petobanku....al zato brazil zicer večeras
ovaj naslov stoji samo kada ne igra iniesta.
\"Savladali su svježiji Amerikanci totalno iscrpljene i usporene evropske prvake u južnoafričkom Bloemfonteinu 2-0 te se time plasirali u polufinale Kupa konfederacija.\"... Plasirali su se u finale, a ne polufinale..
Savladali su svježiji Amerikanci totalno iscrpljene i usporene evropske prvake u južnoafričkom Bloemfonteinu 2-0 te se time plasirali u polufinale Kupa konfederacija. Ja mislim da je ovo bila polufinalna utakmica i da su se Amerikanci plasirali u Finale.
tacno tako, ali da odigraju jos 5 utakmica sve bi spanija pobjedila. jos jedan dokaz da se niko ne smije potcijeniti. ipak kada dodje iniesta na svjetskom prvenstvu..trebat ce makelele da ih zaustavi:-)
Neznam koju ste vi utakmicu gledali ali Spanci su dominirali i jacinom i svjezinom. Amerikanci su bili ti koji su dosli na utakmicu umorni ali su dobrim kontrama i odlicnim golmanom uspjeli dobiti ovakav rezultat.