Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjek je kralj izgovora
Kao sto sam vec ranije pisao, on ce unistiti i Inter kao sto je Liverpool, uvijek je tamo neko kriv sto je on nesposoban, tako da Inter iako ima iste igrace kao lani, ove godine nece osvojiti nista.
I hrdjavom k u + + u dlake ssmetaju pa i tebi hamalu jedan......
opet me jedini od 10 oborise na kladi s kvotom 1,20. nikad vise zabare, sve je prodano.
Idiote uništio si Liverpool, pa sada hoces i Inter. pojma ti nemas
što nisi malo prokomentarisao penal koji vam je sudjen? :S sramota šta se sve sudi... “Eto’o mi je rekao kako jedanaesterca nije trebalo biti, kako je pao preko lopte. Odgovorio sam mu: ‘Ako si tako veliki igrač trebao si odmah reći. Nama ovo život mijenja, a tebi ne.’” to je izjava igrača Brescie Dijamantija... smiješno ali i žalosno...
hahahaha zaustavilo vas je vase neznanje.... ;)