Rafael Benitez
0

"Zaustavile su nas povrede i bolesti"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Glavni razlog novoj lošoj igri i samo remiju protiv Brescije (1-1) na San Siru u 10. kolu Serije A trener europskog prvaka Intera Rafael Benitez pronašao je u zdravstvenim problemima.

Španski stručnjak uoči utakmice nije mogao računati ne velik broj igrača (Julio Cesar, Muntari, Stanković, Mariga, Thiago Motta, Suazo, Cambiasso), a novi su problemi stigli tokom samog dvoboja. Sve tri izmjene Benitez je bio prisiljen napraviti zbog povrede ili bolesti.

"Walter Samuel je povrijedio koljeno, Wesleyja Sneijdera sam na poluvremenu morao ostaviti u svlačionici zbog migrene, a Maicon je izašao u 27. minuti zbog problema s mišićem. Previše nas je problema zaustavilo u subotu", požalio se Benitez.

Ipak, Brescia je na San Siro stigla s pet prvenstvenih poraza u nizu i navijači sigurno nisu nimalo zadovoljni što njihovi miljenici, čak i u oslabljenom sastavu, nisu mogli slomiti takvog suparnika.

"Premda nisam oduševljen rezultatom, mislim da su moji igrači radili dobar posao. Kreirali su velik broj prilika i na kraju su mogli doći i do pobjede", istaknuo je Benitez.