Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze domacin biti "Velika Britanija i Republika Irska" jer time se izostavlja Sjeverna Irska koja ima jedan stadion na prvenstvu. Moze se reci da ce se odrzati na otocima Velika Britanija i Irska, na Britanskim otocima (jer Irska je dio toga) ili da su domacini drzave Ujedinjeno Kraljevstvo (Velike Britanije i Sjeverne Irske) i Republika Irska.
Čuj bizaran? Manji teren od svima poznate norme naravano da će im biti odbijen zahtjev.
"Razlog za izostanak Anfielda s liste je potpuno bizaran." Al' ovaj "novinar" voli upotrebljavati riječ bizaran, ali baaaaš i ne shvata značenje i upotrebu iste!
razlog zasto on koristi riječ “bizaran” je baš bizaran razlog
Admin voli Liverpool , plakao je ovdde za golom 8 dana kad su im ponistili, kao da nikom nikad nisu nista ponistili hahahaha. Ali luzeri koji nemaju 3 titule u zadnjih 30 godina tako se jednostavno ponašaju