Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se vraća sve se plaća. Najveći lopovi u calciu!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH 2 LIGA AHAHHAHAHAAHAH
HAHAHAHHAHA....ZOVITE MURNJA UPOMOC HAHAHAHAHHA...DA NEBI OSVOJIO JUVENTUS HAHAHAHHAHA
Ja kad god gledam ovaj Inter, sudija svira penal protiv njih. Sigurno 3-4 tekme ove godine. Pa ako hoce koji interista platit da ih vise ne gledam, neka se javi..
S obzirom koliko novca imaju F.T.V bi konacno mogao otkupit prava za prenos neke lige, a posto italijansku niko ne prenosi (bar ne na te.lem.ach-u) a jos su tu nasa dva igraca sad red bi bio, dosta je vise mazanja ociju sa turskim safunjarama i ex yu filmovima koje je svak gledo po hiljadu puta
ja nisam ljut...haha
vjestacka ekipica se vraca u prvobitno stanje. hahahahahahahhaahhaah
Pa nista, samo se vracaju gdje im je i mjesto. U prosjek.
ne znam sta da kazem stvarno lose je ovo u 6 kola 1 pobjeda lose lose
koje je ovo sr.anje od kluba. necete vi vidjeti lige prvaka za 10 godina vise