Argentinac napustio Palermo
0
Zamparini: Prodao sam Pastorea PSG-u
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlican je posao obavio Palermo,Pastore jeste talenat,ali nedokazani,takvih je puna Evropa a da o Argentini i Brazilu i ne govorim,za ove pare Maurizio Zamparini (mangup jedan stari) moze kupit 3 jednako dobra igraca.
PSG kupljen od strane Quatara. ubaceno 140 000 000 €. Na regrutovanje potroseno 80 . Ambicije su jasne za septermbar.Ovo treba pratiti ;)
PSG kupljen od strane Quatara. ubaceno 140 000 000 €. Na regrutovanje potroseno 80 . Ambicije su jasne za septermbar.Ovo treba pratiti ;)
OVAJ MALI JE VELIKI TALENAT, ALI NIJE DOKAZAN IGRAC I NE VRIJEDI 45 MIL. EURA.. ZATO KLUBOVI KAO REAL, CHELSEA I OSTALI NISU DALI TE PARE ZA NJEGA...A OVI ARAPI ODMAH POLETILI!!
Vise nije bitno jesil REAL,MANCHESTER,BARCELONA,i koliko je klub napravio u svojoj historiji,sad je bitno ko dadne vise para i to je to.J.e.b.e.s ovaj fudbal,slabo vise iko igra srcem i za klub.
mozda nema igraca svjetske klase(mada se ne slazem:ibrahimovic,eto,snajder,pato,robinho itd),ali italijanska liga ima neku draž koju ostale lige nemaju(moje skromno misljenje).
svašta čuj u psg a do jučer se pola europe otimalo za njega!