Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljacki mentalitet u seljackoj ligi u seljackoj drzavi donose i seljacke rezultate. Ovo se odnosi na svaki klub iz BiH i regije, ne samo na tuzlansku Slobodu. Pucajte minuse kolko hocete, al na tribinama se i dalje prodaju kospice.
Za poraz protiv Drine krivi su prvenstveno igrači koji su podcijenili suparnika i zaslužuju konstruktivne kritike .Vjerovatno im je i bilo najviše i krivo jer stvarno ginu čitavu sezonu da bi donijeli rezulatat i titulu u Tz. Što se tiče navijača: klub koji igra srcem i donosi rezultat svim navijačima kao Sloboda treba da se bodri bezuvjetno i u najmanju ruku su zaslužili da imaju barem domaće utakmice pune tribine .Što kod navijača Slobode nije slučaj -veoma slaba podrška sa tribina. Osim kad dolaze klubovi iz šehera. Najlakše je biti navijač iz kafića i tople kuće . Djelima dokažite da ste uz klub i svetinju koju toliko volite a prosjek Vam jedva 1500 po utakmici . Tako se ne bodri klub .
Druze ti si haman corav kod ociju. Na gotovo svim utakmicama ove sezone Tusanj je bio pun.
@kvarc bravo care. upravo tako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Citam komentare i ne mogu da vjerujem koliki broj navijaca daje podrsku ovom potezu iskljucivo Azmira Husica. Fudbaleri su profesionalci, barem bi trebali biti. Zive od fudbala, od dobrih rezultata. Normalno je da nakon lose utakmice ima nezadovoljnih navijaca. Nije normalno igrace i upravu pocastiti psovkama nakon jedne takve utakmice, od nekolicine nazovi navijaca, ali je normalno da sportisti se izdignu iznad toga. Ono sto ja ne mogu shvatiti u ovom potezu prvog covjeka kluba da je on radi te nekolicine kaznio normalne navijace...cca. 5 do 6 hiljada prisutnih taj dan. Po meni, on se ne razlikuje mnogo od onih koji su vrijedjali. Oni uvrijedili vas 20, a ti Husicu par hiljada ljudi. Nije posteno, niti profesionalno ma koliko imao zasluga za trenutne rezultate mog voljenog kluba.
Koja demagogija covjece,pa zasto niste otisli do kopa Fukara na Sjever? Momci vas bodre i kad gubite,na svakom su gostovanju,sta jos mogu uraditi za vas?Niste pozdravili navijace jer vam je tako naredjeno i ne prdi dzaba.Niste samo od Drine izgubili nego tri utakmice na Tusnju za redom a opet raja dolazi i navija za vas.Da smo pametni pa da vam niko ne dodje u srijedu,nek vam Azmir iz loze navija
Toliko su sutjeli da ce utakmica biti pod istragom, vrlo lako ce opet uzeti cvajtu, istraga ide 100%
Najglasniji su oni tzv. najvjerniji navijači koji obično ne plaćaju ulaznicu ili ulaze po trojica na jednu kartu od 5 KM. Zbog takvih klub za kazne zbog ispada navijača plaća mnogo više nego što od njihovih ulaznica zaradi. Dobro su mi poznati takvi prijatelji kluba u svim sredinama. U ovom slučaju podrška igračima i upravi.
upravo tako. misle za marku uvodit svoja pravila u klubu. jos vecina tih ima balave noseve. kad ih vidis nemaju poo 30 kila a ono nekom naslo da psuje mater i da pali baklje
@nalix šta se ti žališ, komentarišeš kao da si Azmir, a na utakmicu nisi došao dva puta u životu...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sloboda je od svog postojanja bila klub svih nas građana Tuzle i ostat će dok ti građani – navijači hodaju ulicama grada. Svi smo mi prolazni i niko nije nezamjenjiv da se može tako igrati sa našim životima. Povodom ispada Azmira Husića, Husrefa Musemića i ostatka stručnog štaba FK Sloboda poslije završetka utakmice sa FK Sarajevo, kao udruženje navijača i ludo zaljubljenih momaka koji već godinama prate klub na svim utakmicama, malobrojnim gradovima i raznim selendrama širom Bosne i Hercegovine, koji su prošli sve i svašta za ovaj klub, možemo reći da u životu nismo doživjeli nešto slično i da smo zgroženi sa sujetnim i egoističnim ponašanjem Azmira Husića koji je još javno(?) rekao da je naredio svojim uposlenima da iskažu najveće moguće nepoštovanje prema onima za koje igraju, prema momcima koji gaze kilometre da bi bodrili svoj klub! Ovakvo bahato i nezahvalno ponašanje boli više od bilo kojih batina koje smo dobili prateći našu Slobodu. Sloboda je od svog postojanja bila klub svih nas građana Tuzle i ostat će dok ti građani – navijači hodaju ulicama grada. Svi smo mi prolazni i niko nije nezamjenjiv da se može tako igrati sa našim životima. Ako ne razumijete, mnogim momcima iz ovog grada je Sloboda više od kluba, mnogo više od toga! Još nam nije jasno kome je i zašto u interesu ovakav potez kluba, četiri dana uoči prve utakmice finala kupa Bosne i Hercegovine? Pozivamo sve simpatizere i navijače Slobode, onima koji je iskreno nose u srcu da dođu i zagrme u srijedu najjače što mogu! NIKO, NIKO, SAMO SLOBODA, SAMO SLOBODA! (Fukare Tuzla)
i jeste fukare. objasnio vam je Zajko sve!
@itekako i zajko i svi igrači slobode pa i predsjednik treba da shvate, da pijani pojedinci i to sa tribine na kojoj je "normalna" raja ne odražavaju stavove cijelog stadiona to što 5 pijanih majmuna psuje, ne znači da je to stav svih na stadionu. Fukare, pa onda da svedem na sebe tj. Ja koji plaćam svaku kartu koji ostavljam svoj glas na svakoj utakmici, koji ostavlja svoje bubrege po asfaltu zbog policijskog pendreka nikada nisam psovao niti jednog igrača, niti sam sumnjao u iskrenost predsjednika koji kaže da je sve čisto..Ja nisam zaslužio da igrači ne dođu do mene i ne proslave pobjedu na zadnjoj domaćoj utakmici u prvenstvu...i to pred finale kupa!!! I po ko zna koji put - SVA TA KVAZI GOSPODA U JEFTINIM KRAVATAMA NIKADA SHVATITI NEĆE DA U SVAKOM SLUČAJU TE VOLIM!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ma vi ste heroji nasi. Ne obazirite se na pojedince - priroda covjeka je da je uvijek nezadovoljan. Zivjeli vi nama, i da dogurate daleko u Evropi.
Ma kakvi nasi navijaci dok pobjedjujes puno izgubis jednu 1000 navijaca dodje na iducu utakmicu
Samo budala moze da psuje i da vrjedja igrace koji su nas doveli na vrh BIH nogometa. Svakom se kiks moze desit pa cak i sa mnogo slabijim ekipama pa i Slobodi. Ja kao vjerni navijac i pripadnik Fukara sam isto bio razocaran ali cu uvjek podrzat klub i igrace pa cak i kad bi ponovno igrali ligu Federacije.
ma nema se tu sta pravdat momci su igrali svaka cast sve pohvale za igrace i jedva cekamo da dodete u zenicu da navijamo za slobodu da im damo podrsku i da pobjede svaku utakmicu amin abd
neprofesionalizam i amaterski potez igraca slobode. umjesto da ne padnu na iste grane bas kao i ti neki pojedinci, oni upravo naprave takav amaterski potez.
SRAM VAS BILO,TI ISTI NAVIJACI SU VAS NOSILI I KROZ LIGU FEDERACIJE,PA I KROZ PREMIJER LIGU.Husic dzubre koje pokazuje pravo lice.MALO SI KUPIO UTAKMICA U FEDERALNOJ A I U OVOJ PREMIJER LIGI.U MOSTARU SI KUPIO SUDIJU,ZEBA MALI,HAJDE RASTI BAS RASTI,U SIBICI SPAVAS,ZAR SI ZABORAVIO NOGU U ZELJI PA U SPLITU,SAD TE MALO KRENULO.FUDBAL SE IGRA ZA NAVIJACE.VRATILI STE BODOVE DRINI,TO JE SIGURNO
@mo-stranac De ba momak uzmi snickers, cemu frustracije. Momci odigrali najbolju sezonu, Zeba iz kutije sibica heklao po terenu, zabijao golove i nogom sa Grbavice i iz Splita, i cuj malo ga krenulo xD Maaloo looood jelde xD
Moj Zajko .......bilo koja druga ekipa ...Ok...ali Drina???? Sretno vam u Kupu,,zivi i zdravi da budete mnogo godina......
P.S: nisam psovao,nisam prijetio,nisam vrijedjao,ali jesam razocaran.,,svaka cast Drini,nista nemam protiv njih..ali mozete vi to bolje.....L.P.
@tzz pa jbg uhvatili smo se svi poraza protiv drine. Nisam ni ja ocekivao poraz, al iskren da budem nisam ocekivao ni ovoliku dominaciju nad Sarajevom,Zeljom. Jesu podbacili tu utakmicu,al su zato sve druge impresionirali. Svaka cast momcima, ja vam Drinu halalim.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zajko Zeba Slobodu odveo do neba